TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sirene za uzbunu u Tel Avivu (VIDEO)

Mondo - 14.03.2019

Sirene za uzbunu su se oglasile u Tel Avivu prvi put od 2014. godine, a najmanje dve rakete ispaljene su večeras na Izrael, saopštila je izraelska vojska. Izraelska vojska navela je da su aktivirane sirene za raketnu uzbunu širom centralnog dela zemlje.

Dve rakete pale na Tel Aviv: OGLASILE SE SIRENE ZA VAZDUŠNI NAPAD prvi put posle 5 godina! (VIDEO)

Pink - 14.03.2019

Najmanje dve rakete su ispaljene iz pojasa Gaze ka Tel Avivu. Izraelske odbrambene snage navode da su se u četvrtak oglasile sirene za vazdušni napad. Kako je izjavilo više svedoka, eksplozije su se čule u blizini izraelske prestonice Tel Aviv.

PANIKA U IZRAELU Sirene i eksplozije odjekuju Tel Avivom (VIDEO)

Blic - 14.03.2019

Dve eksplozije odjeknule su u večaras i Izraelu, posle čega se oglasila sirena za uzbunu u Tel Avivu, prenose svetske agencije. Prema podacima lokalnih medija, dve rakete ispaljene su iz Gaze u pravcu centralnog dela Izreala.

RAKETAMA NAPADNUTA BIVŠA PRESTONICA IZRAELA: Eksplozije odjekuju širom Tel Aviva, sirene za uzbunu se oglasile prvi put ...

Kurir - 14.03.2019

Prema izveštajima svedoka, eksplozije odjekuju u blizini glavog grada Izraela. „Zabeležena su dva ispaljivanja raketa iz sektora Gaze na izraelsku teritoriju“, navedeno je u saopštenju Armije Izraela. Informacija o žrtvama ili materijalnoj šteti nema.

RAKETAMA NAPADNUT IZRAEL: Tel Avivom ODJEKUJU EKSPLOZIJE, stanovništvo u STRAHU! Oglasile se SIRENE ZA UZBUNU

Espreso - 14.03.2019

Ovo je prvi put da su se sirene za uzbunu u Tel Avivivu oglasile još od 2014. godine Izraelska vojska je saopštila da su se u Tel Avivu oglasile sirene za uzbunu. Prema izveštajima svedoka, eksplozije odjekuju u blizini glavog grada Izraela.

SIRENE u Tel Avivu: Gradom ODJEKUJU EKSPLOZIJE (VIDEO)

Srbija Danas - 14.03.2019

​Portparol izraelske vojske rekao je da je otvorena istraga o ovom incidentu. Lokalni mediji navode da su mnogi građani prijavili eksplozije. Ovo je prvi put da su se sirene za uzbunu u Tel Avivu oglasile još od 2014.

Dve rakete ispaljene na Tel Aviv, jedna presretnuta VIDEO

B92 - 14.03.2019

Tel Aviv -- Sirene za uzbunu su se oglasile u Tel Avivu prvi put od 2014. godine, a najmanje dve rakete ispaljene su večeras na Izrael, saopštila je izraelska vojska. Izraelska vojska navela je da su aktivirane sirene za raketnu uzbunu širom centralnog dela zemlje.

Dvije rakete ispaljene iz pojasa Gaze na Tel Aviv

Al Jazeera - 14.03.2019

U dijelu Izraela aktivirane sirene za uzbunu, nema podataka o povrijeđenima. U pojasu Gaze za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad Al jazeera Izraelska vojska saopštila je da su najmanje dve rakete ispaljene u četvrtak uveče na Izrael i da su aktivirane sirene za raketnu ...