TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BESNI POŽAR NA ZAKINTOSU: Evakuisana dva sela sa 300 meštana i turista

Kurir - 16.09.2019

ATINA - Na grčkom ostrvu Zakintos izbio je požar velikih razmera zbog čega je iz dva sela evakuisano oko 300 meštana i turista. Požar se približio kućama, a vatrogascima posao otežava jak vetar koji, prema prognozama, neće oslabiti do utorka.

Požar na Zakintosu: Evakuisani stanovnici i turisti, policija okružila sela

B92 - 15.09.2019

Stanovnici sela Keri i 120 turista evakuisano je danas zbog šumskog požara koji je izbio na jugu grčkog ostrva Zakintos. Požar je jutros izbio u šumama u blizini sela Keri i Agalas na grčkom ostrvu Zakintos besni izvan kontrole.

OMILJENO LETOVALIŠTE SRBA RAZDIRE POŽAR: Na Zakintosu evakuisana dva sela, turiste sklanjaju iz hotela (VIDEO)

Kurir - 15.09.2019

Evakuisano je i oko 120 turista iz obližnjeg hotela, prenosi portal Katimerini. Policja je okružila ulaze u oba sela i obaveštava stanovnike da odmah moraju da napuste domove. Kurir.rs/Tanjug Foto: ...

Stanovnici i turisti na Zakintosu evakuisani zbog požara

Politika - 15.09.2019

Stanovnici sela Keri i 120 turista evakuisano je zbog šumskog požara koji je izbio na jugu grčkog ostrva Zakintos. Turisti su prevezeni autobusima do obližnjeg hotelskog kompleksa u gradiću Kalamaki, prenosi N1 pozivajući se na lokalni internet portal Ekaterini.

BUKTI POŽAR U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU Vatrena stihija uništava Zakintos, evakuisani turisti i žitelji dva sela ...

Blic - 15.09.2019

Požar koji je jutros izbio u šumama u blizini sela Keri i Agalas na grčkom ostrvu Zakintos besni izvan kontrole, a oba sela su evakuisana, javlja agencija ANA. Evakuisano je i oko 120 turista iz obližnjeg hotela, prenosi portal Katimerini.

Požar na Zakintosu, evakisani turisti i žitelji dva sela

Tanjug - 15.09.2019

Požar na Zakintosu, evakisani turisti i žitelji dva sela Požar koji je jutros izbio u šumama u blizini sela Keri i Agalas na grčkom ostrvu Zakintos besni izvan kontrole, a oba sela su evakuisana, javlja agencija ANA.

Gori popularno srpsko letovalište

ALO - 15.09.2019

Užas! Požar koji je jutros izbio u šumama u blizini sela Keri i Agalas na grčkom ostrvu Zakintos besni izvan kontrole, a oba sela su evakuisana, javlja agencija ANA. Evakuisano je i oko 120 turista iz obližnjeg hotela, prenosi portal Katimerini.

Požar bukti nedaleko od Atine, na Zakintosu evakuisana dva sela

RTS - 15.09.2019

Desetine vatrogasaca bore se i danas sa velikim požarom koji bukti oko 80 kilometara od Atine. Požar i na Zakintosu, evakuisani turisti i žitelji dva ...

Požar na Zakintosu besni van kontrole, evakuisano stotinu turista

Novosti - 15.09.2019

Policija u oba sela obaveštava stanovnike da odmah moraju da napuste domove Požar koji je jutros izbio u šumama u blizini sela Keri i Agalas na grčkom ostrvu Zakintos besni izvan kontrole, a oba sela su evakuisana, javlja agencija ANA.

Bukti požar na Zakintosu, evakuisani turisti i žitelji dva sela

Telegraf - 15.09.2019

Stanovništvo mora da napusti domove koji je jutros izbio u šumama u blizini sela Keri i Agalas na grčkom ostrvu Zakintos besni izvan kontrole, a oba sela su evakuisana, javlja agencija ANA. Evakuisano je i oko 120 turista iz obližnjeg hotela, prenosi portal Katimerini.

Oko 120 turista evakuisano zbog požara na jugu Zakintosa

N1 - 15.09.2019

Stanovnici sela Keri evakuisani su, zajedno sa još 120 turista, zbog šumskog požara koji je rano jutros izbio na jugu ostrva Zakintos, javlja lokalni internet portal Ekaterini. Turisti su prevezeni autobusima do obližnjeg hotelskog kompleksa u gradiću Kalamaki.

EVAKUISANO NAJOMILJENIJE LETOVALIŠTE SRSPKIH TINEJDŽERA: Svi BEŽE glavom bez OBZIRA!

Espreso - 15.09.2019

Turisti su prevezeni autobusima do obližnjeg hotelskog kompleksa u gradiću Kalamaki Stanovnici sela Keri i 120 turista evakuisano je danas zbog šumskog požara koji je izbio na jugu grčkog ostrva Zakintos. Turisti su prevezeni autobusima do obližnjeg hotelskog kompleksa u gradiću ...

BUKTI POŽAR U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU! Evakuisani turisti i dva sela, vatra van kontrole (VIDEO)

Srbija Danas - 15.09.2019

Požar koji je jutros izbio u šumama u blizini sela Keri i Agalas na grčkom ostrvu Zakintos besni izvan kontrole. Dva sela su evakuisana, kako javlja državna agencija ANA. Evakuisano je i oko 120 turista iz obližnjeg hotela, prenosi portal Katimerini.

POŽAR UNIŠTAVA OMILJENO LETOVALIŠTE SRBA: Stanovnici i turisti evakuisani sa plaža, vatrogasci se bore sa vatrenom ...

Dnevno - 15.09.2019

Stanovnici sela Keri i 120 turista evakuisano je danas zbog šumskog požara koji je izbio na jugu grčkog ostrva Zakintos. Turisti su prevezeni autobusima do obližnjeg hotelskog kompleksa u gradiću Kalamaki , prenosi N1 pozivajući se na lokalni internet portal Ekaterini.

Požar u Grčkoj besni bez kontrole: Gori omiljeno letovalište Srba, evakuisano 120 turista

24online - 15.09.2019

Požar koji je jutros izbio u šumama u blizini sela Keri i Agalas na grčkom ostrvu Zakintos besni izvan kontrole, a oba sela su evakuisana, javlja agencija ANA. Evakuisano je i oko 120 turista iz obližnjeg hotela, prenosi portal Katimerini.

DRAMA NA ZAKINTOSU: HITNO  evakuisani TURISTI! Vatrena stihija GUTA SVE PRED SOBOM!

Pink - 15.09.2019

Vatra besni - požar van kontrole! Požar koji je jutros izbio u šumama u blizini sela Keri i Agalas na grčkom ostrvu Zakintos besni izvan kontrole, a oba sela su evakuisana, javlja agencija ANA. Evakuisano je i oko 120 turista iz obližnjeg hotela, prenosi portal Katimerini.

Stanovnici i turisti evakuisani na Zakintosu zbog požara

Novi Magazin - 15.09.2019

Stanovnici sela Keri i 120 turista evakuisano je danas zbog šumskog požara koji je izbio na jugu grčkog ostrva Zakintos. Turisti su prevezeni autobusima do obližnjeg hotelskog kompleksa u gradiću Kalamaki, prenosi N1 pozivajući se na lokalni internet portal Ekaterini.