TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sprečite bolest štitne žlezde! Potrebna doza ovog vitamina može se uneti hranom!

Svet Plus - 18.10.2019

Verovatno ste čuli za riboflavin - vitamin B2. Ovo je veoma važan vitamin za zdravlje organizma, jer, kao i ostali vitamini B grupe, riboflavin je odgovoran za pravilno funkcionisanje različitih sistema u telu, a njegov nedostatak može dovesti do vrlo ozbiljnih zdravstvenih ...

ČUDO NARODNE MEDICINE! Ovaj starinski lek provereno leči štitinu žlezdu, bronhitis i jača čitav organizam

Informer - 18.10.2019

Orahovača je od davnina veoma cenjen napitak. Dokazano je da pozitivno utiče na osobe obolele od hipotireoze, bolesti štitne žlezde, kao i na rad creva U narodnoj medicini se smatra da rakija jača i štiti organizam, pa se vrlo često koristila u svrhe lečenja.

Nedostatak ovog vitamina uzrokuje poremećaj HORMONA: Evo kako da sprečite bolest ŠTITNE ŽLEZDE

Srbija Danas - 18.10.2019

Istraživanja pokazuju da je zdravlje štitne žlezde vrlo povezano sa koncentracijom vitamina B grupe u organizmu. Nedostatak vitamina B2 (riboflavin) usporava funkciju štitne žlezde i kao posledica se javlja nedovoljno lučenje hormona štitne žlezde.

KADA ORGANIZMU FALI OVAJ VITAMIN, ŠTITNA ŽLEZDA JE UGROŽENA! Sprečite to uvođenjem OVIH NAMIRNICA u ishranu

Espreso - 18.10.2019

Ukoliko imate neke od navedenih simptoma za nedostatak vitamina, važno je da uradite analizu krvi i konsultujete sa stručnjakom Istraživanja pokazuju da je zdravlje štitne žlezde vrlo povezano sa koncentracijom vitamina B grupe u organizmu.