TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NEPOPRAVLJIV: Lopov iz Beograda koji je osuđivan 14 puta opljačkao tužiteljku dok je čekao saslušanje!

Kurir - 22.09.2021

Dorđe K. (38) uhapšen je zbog sumnje da je u julu opljačkao kabinet zamenice Prvog osnovnog javnog tužioca u Beogradu, i to dok je čekao saslušanje! Kako Kurir saznaje, nekoliko dana pre nego što je ukrao novac iz novčanika u tužilaštvu, opljačkao je i radnicu Narodne biblioteke.

BIZARNA KRAĐA U BEOGRADU! Dok je čekao saslušanje opljačkao kabinet zamenice tužioca

Srbija Danas - 22.09.2021

Dorđe K. (38) uhapšen je zbog sumnje da je u julu opljačkao kabinet zamenice Prvog osnovnog javnog tužioca u Beogradu, i to dok je čekao saslušanje ! Kako se saznaje, nekoliko dana pre nego što je ukrao novac iz novčanika u tužilaštvu, opljačkao je i radnicu Narodne biblioteke .

Došao na saslušanje kod zamenice tužioca, pa je opljačkao: Pre ove, osuđivan za 14 drugih krađa

Telegraf - 22.09.2021

Đorđe K. (38) uhapšen je zbog sumnje da je u julu opljačkao kabinet zamenice Prvog osnovnog javnog tužioca u Beogradu, i to dok je čekao saslušanje. Nekoliko dana pre nego što je ukrao novac iz novčanika u tužilaštvu, opljačkao je i radnicu Narodne biblioteke.

LOPOV OPLJAČKAO KABINET TUŽIOCA DOK JE ČEKAO NA SASLUŠANJE! Po istom receptu, iza sebe ima 14 KRAĐA!

Espreso - 22.09.2021

Po istom receptu 12. jula je opljačkao radnicu Narodne biblioteke Srbije u Skerlićevoj ulici. Đorđe K. (38) uhapšen je zbog sumnje da je u julu opljačkao kabinet zamenice Prvog osnovnog javnog tužioca u Beogradu, i to dok je čekao saslušanje.