TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Blizu baze SAD u Iraku palo 17 raketa, nema povređenih

Tanjug - 08.11.2019

Blizu baze SAD u Iraku palo 17 raketa, nema povređenih Sedamnaest raketa eksplodiralo je danas nedaleko od jedne američke baze na severu Iraka, ali u eksplozijama nije pričinjena veća materijalna šteta niti je bilo povređenih, saopštila je iračka vojska.

Blizu američke baze u Iraku palo 17 raketa

Blic - 08.11.2019

Najmanje 17 raketa palo je blizu vojne baze na severu Iraka u kojoj se nalazi vojska SAD, saopšteno je iz iračke vojske. U saopštenju se navodi da niko nije povređen niti je prouzrokovana veća materijalna šteta.

Blizu baze SAD u Iraku palo 17 raketa

B92 - 08.11.2019

Bagdad -- Sedamnaest raketa eksplodiralo je u petak nedaleko od jedne američke baze na severu Iraka. U eksplozijama nije pričinjena veća materijalna šteta niti je bilo povređenih, saopštila je iračka vojska. Rakete su pale nedaleko od baze Kajara, rekli su vojni izvori Rojtersu.

NAPADNUTA AMERIČKA BAZA U IRAKU! Jenkije zasula KIŠA RAKETA, najviši stepen BORBENE GOTOVOSTI

Srbija Danas - 08.11.2019

Sedamnaest raketa eksplodiralo je danas nedaleko od jedne američke baze na severu Iraka, ali u eksplozijama nije pričinjena veća materijalna šteta niti je bilo povređenih, saopštila je iračka vojska. Rakete su pale nedaleko od baze Kajara, rekli su vojni izvori.

Blizu baze SAD u Iraku palo 17 raketa

Vesti Online - 08.11.2019

Rakete su pale nedaleko od baze Kajara, rekli su vojni izvori Rojtersu. Britanska agencija navodi da nema informacija o tome ko bi mogao da stoji iza ovog napada, kao i da za sada niko nije preuzeo ...