TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(KURIR TV) STIGAO PESAK IZ AFRIKE: Prljava kiša jutros iznenadila građane, EVO ŠTA KAŽU METEOROLOZI!

Kurir - 16.04.2018

U pojedinim delovima Srbije građane je u ranim jutarnjim časovima iznenadila tzv. prljava odnosno obojena kiša. Prljava kiša je primećena je u Beogradu, Požarevcu, ali i okolnim mestima. Meteorolog Nedeljko Todorović kaže za Kurir da je ovaj pojava potpuno normalna i uobičajena ...

Crvena kiša je nekada donosila loše predskazanje, a danas pada, ne prestaje

Telegraf - 16.04.2018

Pesak iz Sahare ponovo stigao u Srbiju "Krvava" ili "crvena" zvali su naši stari prljave kaplje koje od jutros padaju širom Srbije. Nekada se verovalo da su ovakve padavine sastavljene od krvi koja je prolivena u ratu, te da zato ona sama najavljuje nove sukobe.

(KURIR TV) PRLJAVA KIŠA OKUPALA PRESTONICU: Beograđane jutros sačekalo neprijatno iznenađenje!

Kurir - 16.04.2018

Prljava kiša, odnosno kiša koja sadrži čestite peska pala je u Beogradu i iza sebe ostavila brojne "tragove"! Naime, veliki broj Beograđana jutros je bio neprijatno iznenađen svojim prljavim automobilima, a uzrok tome je ova neobična vremenska pojava.

KRVAVA KIŠA NAD SRBIJOM! Kažu da je loš znak, A DANAS PADA, NE PRESTAJE!

Informer - 16.04.2018

"Krvava" ili "crvena" kiša, zvali su naši stari prljave kapljice koje od jutros padaju širom Srbije Nekada se verovalo da su ovakve padavine sastavljene od krvi koja je prolivena u ratu, te da zato ona sama najavljuje nove sukobe.