TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NAJSKANDALOZNIJE REČI U ELITI! Ivan Marinković OCRNIO maloletnu devojčicu!

Republika - 18.06.2024

Takmičari "Elite" su juče birali tri najbezosećajnije osobe u Beloj kući, a svoj sud dala je i Žana Đorđević , nakon čega je došlo do novog žestokog rata sa Ivanom Marinkovićem . - Broj jedan je Anđela Šparavalo, a ne mogu da izuzmem Bojanu, jer sa kim si takav si.

"Ne može da bude pored sina duže od pet minuta!" Ivan se obrušio na Miljanu, ne zaustavlja se: "Bezosećajna je i ...

Informer - 17.06.2024

Marinković i Kulićeva nikada nisu bili u dobrim odnosima, a Ivan je sada još jednom potvrdio šta misli o majci svog sina. Učesnici "Elite" su danas imali zadatak da izaberu najbezosećajniju osobu u Beloj kući. Sledeći na redu koji je imao reč bio je Ivan Marinković .

"ŽELJKO NE MOŽE DA TE PODNESE NI PET MINUTA" Ivan Marinković šokirao detaljima o Miljani: "Ona je kleptomanka"

Blic - 17.06.2024

Učesnici rijaliti programa "Elita" imali su zadatak da izaberu po tri najbezosećajnije osobe među njima, te su tom prilikom nastali brojni sukobi. Ivan Marinković je tokom svog izlaganja nikad žešće opleo po Miljani Kulić, sa kojom je dobio sina Željka.

Ivan Marinković opleo po Miljani Kulić, "udario" na nju kao majku: "Željko ne može da te podnese ni 5 minuta

Telegraf - 18.06.2024

Učesnici rijaliti programa "Elita" imali su zadatak da izaberu po tri najbezosećajnije osobe među njima. To mnogima nije odgovaralo i odmah su krenule svađe i sukobi. Ivan Marinković je tokom svog izlaganja nikad žešće opleo po Miljani Kulić, sa kojom je dobio sina Željka.