TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Poznati učesnici Evrokupa: Ponos Jadrana brane dva tima!

Informer - 17.06.2024

Skupština Evrolige saopštila je timove učesnike naredne sezone u Evrokupu, a regionalnu ABA ligu predstavljaće Budućnost i Cedevita Olimpija. Naravno, najvažnija informacija sa pomenutog sastanka bila je potvrda učešća Partizana i Crvene zvezde u elitnom rangu , ali je dosta ...

Poznati učesnici Evrokupa za sledeću sezonu: Nema Dubaija, tu su dva tima iz ABA lige

Nova - 17.06.2024

Objasvljeni su svi učesnici Evrokupa za narednu sezonu, a na spisku klubova nema Dubaija. Tu su dva tima iz ABA lige, Budućnost i Cedevita Olimpija, a pored njih su tu i: Lietkabelis, Aris, Bahčešehir, Bešiktaš, Trento, Gran Kanarija, Hapoel Jerusalem, Burž, Huventud, Ulm, ...

ŠTA OVO ZNAČI!? Dubai NE IGRA u Evrokupu! Projekat PROPADA!?

Kurir - 17.06.2024

Evroliga je objavila raspored učesnika za sledeću godinu, a na ogromnu radost Grobara i Delija, Partizan i zvezda će i dalje biti deo elite. Valensija se preselila u Evrokup , a Pariz je novi učesnik najboljeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

EVROLIGA DONELA ODLUKU: Poznato hoće li Dubai igrati Evrokup

Novosti - 17.06.2024

Uprkos ranijim najavama u njemu neće biti mesta za novog abaligaša - Dubai. ABA liga će tako ostati sa dva kluba u Evrokupu. To su kao i prošlih sezona Budućnost i Cedevita Olimpija. Među 20 učesnika Evrokupa nalazi se i Valensija, koja je prošle sezone igrala u Evroligi.

Dubai Basket neće igrati u Eurokupu

N1 - 17.06.2024

Na istom sastanku na kojem je potvrđena lista učesnika Eurolige potvrđeni su i učesnici Eurokupa. I među njima nema Dubaija uprkos ranijim najavama. Dubaija nema, tako da ABA liga ostaje sa dva kluba u Eurokupu. To su kao i prošlih sezona Budućnost i Cedevita Olimpija.

ODREĐENI I UČESNICI EVROKUPA Igraće dva tima iz ABA lige, ali bez Dubaija

ALO - 17.06.2024

Osim Evroliginog, poznat i spisak timova koji će učestvovati u Evrokupu naredne sezone Na skupštini Evrolige, koja je održana danas, određeni su učesnici u Evroligi za sezonu 2024/2025, a među njima će biti Partizan i Crvena zvezda .

Dubai ne igra Evrokup – nisu hteli da plate

B92 - 17.06.2024

Na skupštini Evrolige, gde se između ostalog ozvaničilo koji timovi igraju u elitnom takmičenju sledeće sezone, izašao je spisak timova za Evrokup. Među timovima u drugom po rangu evropskom takmičenju, neće se naći novi tim iz ABA lige – Dubai.

BEZ ĐOKOVIĆA NA NAJVEĆOJ SCENI! Odustao od učešća u elitnom takmičenju!

Republika - 17.06.2024

Poznati su učesnici Evrolige za narednu sezonu, među kojima se nalaze i timovi Partizana i Crvene Zvezde. S druge strane, spisak učesnika za Evrokup glasi ovako: Lijetkabelis, Aris, Bahčešehir, Bešiktaš, Budućnost, Cedevita Olimpija, Trento, Gran Kanarija, Hapoel Jerusalim, ...

Dejan Radonjić ide u Evrokup: Tu je i Valensija, Dušan Alimpijević, ali nema više Petra Božića i Londona!

Telegraf - 17.06.2024

Odmah nakon što je Evroliga objavila sastav timova za iduću sezona, isto je uradio i Evrokup, koji će imati minimalne promene, dok je najveća ona u kojoj je Valensija prešla iz najjačeg u drugo po snazi takmičenju, dok će ABA liga ponovo imati dva predstavnika, a tu će biti i ...

Dubai ne igra Evrokup!

Sportske.net - 17.06.2024

Ali tu je Dejan Radonjić. Uprkos brojnim najavama, KK Dubai neće igrati Evrokup naredne sezone. Drugo po jačini evropsko takmičenje objavilo je timove za narednu sezone gde nema novoformirane ekipe, koja će naredne sezone igrati AdmiralBet ABA ligu.

DOŠLO JE DO PROMENE: Takmičenje i sledeće sezone bez Dubaija

Srbija Danas - 17.06.2024

Na sastanku na kom je potvrđeno da će Partizan i Crvena zvezda igrati Evroligu naredne sezone, doneta je odluka da Dubai neće biti član Evrokupa, iako je bilo govora da će ovaj klub igrati drugo po rangu takmičenje.