TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

To su seljačke fore iz Bara! Stanija POLUDELA kad je videla kako se Vladimir udvarao Luni, BLOGERKA I KRUNIĆKA JOJ ...

Press - 22.02.2019

22. 02. 2019. - Autor: pressonline Dobrojevićeva je na sve načina pokušavala da opravda Vladimirove postupke. Autor: Zadruga - RTV Pink Autor: TvPink Printscreen Autor: TvPink Printscreen Nema ...

Zadruga 2: Staniji je Vladimir poslednja šansa! Raspada se! (VIDEO)

Svet Plus - 22.02.2019

Svakog četvrtka u rijalitiju "Zadruga 2" učesnici imaju priliku da gledaju video-snimke i da međusobno komentarišu sve ono što se dešavalo proteklih dana. Niko nije slutio da će uslediti žestoka rasprava od koje će se tresti Bela kuća.

STANIJA BRUTALNO PROZVALA MARKA: Miško Piško, tvoja veza sa Lunom je hopa-cupa stolica! MARKO: SKINI SE! (VIDEO)

Espreso - 22.02.2019

Ne smiruju se strasti između njih dvoje. Nakon emitovanog klipa u kojem se čuje kako Stanija Dobrojević , Dragana Mitar i Maja Marinković komentarišu Marka Miljkovića , on je ove zadrugarke nazvao ekipom "Stanija onanija družina".

RASPADAŠ SE! Idi jaši k**ac! Marko uputio Staniji najstrašnije uvrede! Mesto ti je u FEKALIJAMA!

Srbija Danas - 22.02.2019

Svakog četvrtka zadrugari imaju priliku da gledaju video-snimke i da međusobno komentarišu sve ono što se dešavalo proteklih dana. Niko nije slutio da će uslediti žestoka rasprava od koje će se tresti Bela kuća.

LUNA NAPALA STANIJU: Ne možeš da me uvrediš, vodi računa koga ti MUVAŠ! (VIDEO)

Espreso - 21.02.2019

Nova "peckanja" između dve zadrugarke. Dok je odgovarala na pitanje gledalaca koje se odnosilo na Vladimira Tomovića i to što je on nekada prvo želeo da bude sa Lunom Đogani , a posle završio sa njom, Stanija Dobrojević je pomenula da za Lunu se vezuje priča da voli zauzete ...

Zadruga 2: Zadrugari raskrinkali Staniju! David je postavio na svoje mesto! (VIDEO)

Svet Plus - 21.02.2019

Starleta je pri ulsku u rijaliti "Zadruga 2" pokazala ljubomoru prema Ani Korać, a da li je to samo zbog veze sa Dragojevićem ili je u pitanju nešto drugo za sada je nejasno. Zadrugari raskrinkali Staniju! David je postavio na svoje mesto! Autor: O.J Izvor: ...

PODACI IZ SPOLJNOG SVETA! Stanija udarila na Anu, David je ODUVAO - a tek kad se uključila LJUBA... OU

Srbija Danas - 21.02.2019

Odgovarajući na jedno od pitanja gledalaca, Stanija Dobrojević objasnila je da zna neke stvari o Ani Korać, vezane za njen život u spoljnom svetu, i zašto je toliko pominje. - Znam neke stvari o njoj iz spoljnog sveta i gledaoci su uključeni u priču koja se pričala o njoj.

To su seljačke fore iz Bara! Stanija POLUDELA kad je videla kako se Vladimir udvarao Luni, BLOGERKA I KRUNIĆKA JOJ ...

Pink - 21.02.2019

Dobrojevićeva je na sve načina pokušavala da opravda Vladimirove postupke. Zadrugari su spremni dočekali , ,Pitanja gledalaca ", a na samom početku nastala je opšta pometnja u Beloj kući, jer su gledaoci kraj malih ekrana svojim pitanjima raskrinkali mnoge ukućane.

Stanija Dobrojević je u ZADRUZi, a ovo je njena porodična kuća u Rumi: Pogledajte šta ima u kupatilu!

Puls - 20.02.2019

Stanija Dobrojević je trenutno u rijalitiju "Zadruzi" gde se bori za glavnu nagradu. Ona se ponovo vratila iz Amerike gde je poslednjih godina njena baza. Mi smi pre nekoliko godina imali priliku da posetimo njenu kuću u Rumi gde žive majka i brat.

TEŠKO DETINJSTVO: Stanija otkrila DETALJ iz vremena kada je sa porodicom izegla iz Hrvatske

Srbija Danas - 20.02.2019

Nakon što ih je Veliki šef probudio zvukovima sa ulice, zadrugari su poskakali i prebacili se na velelepno imanje kako bi uživali u sunčevim zracima. Na razglasu počela je muzika koja je dodatno razmrdala stanare Bele kuće, te su uz prvu jutarnju kaficu prepričavali događaje od ...

HAOS! LUNA NAPALA STANIJU "Pazi koga muvaš!" Tresla se Bela kuća, onda JOŠ i ovaj šok-skandal!

Srbija Danas - 21.02.2019

Dok je odgovarala na pitanje gledalaca koje se odnosilo na Vladimira Tomovića i to što je on nekada prvo želeo da bude sa Lunom Đogani, a posle završio sa njom, Stanija Dobrojević je pomenula da za Lunu se vezuje priča da voli zauzete muškarce.

Luna napala Staniju: Vodi računa koga muvaš (VIDEO)

Vesti Online - 21.02.2019

Dok je odgovarala na pitanje gledalaca koje se odnosilo na Vladimira Tomovića i to što je on nekada prvo želeo da bude sa Lunom Đogani, a posle završio sa njom, Stanija Dobrojević je pomenula da za Lunu se vezuje priča da voli zauzete muškarce.