TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Voditeljka RTS-a o paklu koronavirusa kroz koji je prošla

Nova - 30.11.2020

"Umor na koji se svi žale imam i danas, brže se zadišem, zamorim i u pojedinim delovima dana osetim malaksalost. Fali mi daha i fali mi snage", kaže o svom iskustvu sa koronavirusom novinarka i voditeljka RTS-a Sanja Dragićević Babić.

"Bila sam pozitivna od 8. jula do 9. avgusta...": Voditeljka RTS-a o mučnoj borbi sa korona virusom

Telegraf - 30.11.2020

Sanja Dragićević Babić ispričala je u "RTS ordinaciji" svoju priču o korona virusu na koji je bila pozitivna punih mesec dana. Kaže, i danas oseća umor na koji se svi žale. - Pričala sam sa prijateljima koji su takođe preležali kovid-19 i imali lakši oblik i oni takođe kažu da ...

"KAO DA VAM NEKO RAZDVAJA KOSTI" Novinarka RTS o ličnoj borbi sa koronom: Bila sam pozitivna od 8. jula do 9. avgusta ...

Blic - 30.11.2020

Umor na koji se svi žale imam i danas, brže se zadišem, zamorim i u pojedinim delovima dana osetim malaksalost. Fali mi daha i fali mi snage, kaže o svom iskustvu sa korona virusom novinarka i voditeljka RTS-a Sanja Dragićević Babić.

Novinarka RTS-a o preležanom kovidu: I dalje osećam umor i kratak dah

Politika - 30.11.2020

Novinarka i voditeljka RTS-a Sanja Dragićević Babić jedna je od onih koji su se izlečili od koronavirusa, iako njegove posledice i dalje oseća o čemu je javno govorila. Ona je u emisiji televizije na kojoj radi kazala da je bila pozitivna na kovid od 8. jula do 9.

Novinarka RTS-a, mesec dana bila pozitivna na koronavirus, otkrila zastrašujuće detalje borbe za zdravlje (VIDEO)

ALO - 30.11.2020

Užas... - Umor na koji se svi žale imam i danas, brže se zadišem, zamorim i u pojedinim delovima dana osetim malaksalost. Fali mi daha i fali mi snage -ispričala je svoje iskustvo sa koronavirusom novinarka i voditeljka RTS-a Sanja Dragićević Babić .

"KAO DA VAM NEKO RAZDVAJA KOSTI" Novinarka RTS-a o ličnoj borbi sa koronom - Bila sam pozitivna mesec dana, umor osećam ...

Novosti - 30.11.2020

- UMOR na koji se svi žale imam i danas, brže se zadišem, zamorim i u pojedinim delovima dana osetim malaksalost. Fali mi daha i fali mi snage - kaže o svom iskustvu sa korona virusom novinarka i voditeljka RTS-a Sanja Dragićević Babić.

KAO DA VAM NEKO RAZDVAJA KOSTI: Novinarka mesec dana bila ZARAŽENA, otkrila zastašujuće detalje borbe za život

Espreso - 30.11.2020

- Umor na koji se svi žale imam i danas, brže se zadišem, zamorim i u pojedinim delovima dana osetim malaksalost. Fali mi daha i fali mi snage -ispričala je svoje iskustvo sa koronavirusom novinarka i voditeljka RTS-a Sanja Dragićević Babić.