TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ako ste poljoprivrednik, javite se za subvencije

Mondo - 14.02.2018

Sekretarijat za privredu grada Beograda objavio je danas četiri javna poziva za dodelu podsticaja u oblasti pčelarstva, stočarstva, voćarstva i povrtarstva i nabavku poljoprivredne mehanizacije - priključnih mašina.

Farmeri u Beogradu, javite se - grad deli subvencije

B92 - 14.02.2018

Sekretarijat za privredu Beograda objavio je četiri javna poziva za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti pčelarstva, stočarstva, voćarstva i povrtarstva. Poziv važo i za nabavku poloprivredne mehanizacije - priključnih mašina na teritoriji grada Beograda za 2018.

Javni pozivi za podsticajna sredstva za poljoprivrednike

BKTV - 14.02.2018

Sekretarijat za privredu Beograda objavio je danas četiri javna poziva za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti pčelarstva, stočarstva, voćarstva i povrtarstva i nabavku poloprivredne mehanizacije - priključnih mašina na teritoriji grada Beograda za 2018.

Podsticajna sredstva za poljoprivrednike - 50 miliona dinara

RTV - 14.02.2018

Sekretarijat za privredu Beograda objavio je danas četiri javna poziva za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti pčelarstva, stočarstva, voćarstva i povrtarstva i nabavku poljoprivredne mehanizacije - priključnih mašina na teritoriji grada Beograda za 2018.

Ko se bavi ovim granama poljoprivrede, može da dobije pomoć države, čak i 400.000 dinara!

Telegraf - 14.02.2018

Rok za podnošenje prijava je 5. april Sekretarijat za privredu Beograda objavio je četiri javna poziva za dodelu u oblasti . Poziv važi i za nabavku poljoprivredne mehanizacije - priključnih mašina na teritoriji grada Beograda za 2018.

BEOGRAD RASPISAO SUBVENCIJE U POLJOPRIVREDI: Podsticaji za pčelare, voćare, stočare, povrtare i mehanizaciju

Kurir - 14.02.2018

Na osnovu Programa mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Beograda za 2018. godinu, Sekretarijat za privredu objavio je četiri javna poziva za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti pčelarstva, stočarstva, voćarstva i povrtarstva i za ...

LEPE VESTI: Ako se bavite ovim granama poljoprivrede, možete da dobijete 400.000 dinara od države

Srbija Danas - 14.02.2018

Sekretarijat za privredu Beograda objavio je četiri javna poziva za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti pčelarstva, stočarstva, voćarstva i povrtarstva. Poziv važi i za nabavku poljoprivredne mehanizacije - priključnih mašina na teritoriji grada Beograda za 2018.

SUBVENCIJE U POLJOPRIVREDI Objavljeni javni pozivi!

Informer - 14.02.2018

Na osnovu Programa mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja grada Beograda za 2018. godinu, Sekretarijat za privredu objavio je četiri javna poziva za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti pčelarstva, stočarstva, voćarstva i povrtarstva i ...