TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Supurović pravosnažno oslobođen posle 25 godina

RTV - 15.05.2019

Nakon 25 godina od ubistva Ivana Pavlovića na Voždovcu, Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio od optužbi jednog od vođa navijačke grupe Rada "United force" Dragana Supurovića, preinačivši osuđujuću presudu.

Supurović pravosnažno oslobođen posle 25 godina

Tanjug - 15.05.2019

Supurović pravosnažno oslobođen posle 25 godina Nakon 25 godina od ubistva Ivana Pavlovića na Voždovcu, Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio od optužbi jednog od vođa navijačke grupe Rada "United force" Dragana Supurovića, preinačivši osuđujuću presudu.

Vođa navijača Rada oslobođen optužbe za ubistvo posle 25 godina

RTS - 15.05.2019

Nakon 25 godina od ubistva Ivana Pavlovića na Voždovcu, Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio od optužbi jednog od vođa navijačke grupe Rada "Junajted fors" Dragana Supurovića, preinačivši osuđujuću ...

Navijač Rada pravosnažno oslobođen posle 25 godina

Mondo - 15.05.2019

Nakon 25 godina od ubistva Ivana Pavlovića na Voždovcu, Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio optužbi jednog od vođa navijačke grupe Rada "United force" Dragana Supurovića. Sud je Supuroviću preinačo osuđujuću presudu.

Izrečena presuda posle 25 godina vođi navijača Rada za ubistvo Ivana Pavlovića

Srbija Danas - 15.05.2019

Ovu odluku donelo je trećestepeno veće Apelacionog suda, pošto je preinačilo drugostepenu presudu kojom je Supurovoć u septembru prošle godine bio osuđen na 13 godina zatvora. Supurović je bio optužen zbog ubistva Pavlovića u septembru 1994.

OSLOBOĐEN, OSUĐEN, PA OPET OSLOBOĐEN Presuda vođi navijačke grupe Rada "United force" za ubistvo pre 25 godina

Blic - 15.05.2019

Nakon 25 godina od ubistva Ivana Pavlovića na Vodžovcu, Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio od optužbi jednog od vođa navijačke grupe Rada "United force" Dragana Supurovića, preinačivši osuđujuću presudu.

Vođa navijača Rada pravosnažno oslobođen za ubistvo od pre 25 godina

Danas - 16.05.2019

Nakon 25 godina od ubistva Ivana Pavlovića na Vodžovcu, Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio od optužbi jednog od vođa navijačke grupe Rada „United force“ Dragana Supurovića, tako što je preinačio ranije donetu osuđujuću presudu.