TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UZBUĐENJA NA PRETEK NA MALTI: Olimpija Sava Miloševića i Birkirkara posle penala odlučili ko ide dalje

Srbija Danas - 29.07.2021

Fudbaleri ljubljanske Olimpije, koje od ove sezone sa klupe predvodi Savo Milošević, plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija nakon boljeg izvođenja penala od malteške Birkirkare, posle poraza u regularnom delu od 1:0.

SAVO MILOŠEVIĆ SE PROVUKAO NA MALTI: Olimpija posle penala eliminisala Birkirkaru

Novosti - 29.07.2021

"Zmajčeki" su u Sloveniji pobedili Birkirkaru sa 1:0, da bi identičnim rezultatom izgubili na Malti. Kako nije bilo golova u dodatnih 30 minuta pristupilo se izvođenju penala, a tu se bolja snašla Olimpija. Tragičar za Birkirkaru bio je Mbong, koji je promašio penal u četvrtoj ...

Savo Milošević i Olimpija izbegli bruku, preživeli Maltežane nakon penala i prošli dalje u LK

Telegraf - 29.07.2021

Fudbaleri Olimpije iz Ljubljanje umalo su doživeli blamažu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, ali su uspeli da nakon penala u revanšu izbace Birkirkaru sa Malte. Maltežani su dobili 1:0 nako 90 minuta, anulirali prednost ekipe Sava Miloševića iz prvog meča, te se ...

Savo Milošević se izvukao na Malti

B92 - 29.07.2021

Olimpija iz Ljubljane, koju trenira Savo Milošević, "provukla" se do trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Olimpija je u prvoj utakmici u Sloveniji pobedila Birkirkaru 1:0, da bi na Malti izgubila istim rezultatom. Strelac jedinog gola bio je Venansio da Silva u 27.

NEVIĐENA DRAMA NA MALTI: Savo Milošević zamalo izbegao BRUKU KARIJERE!

Republika - 29.07.2021

Omonija je imala prednost od 1:0 iz prvog meča, ali su fudbaleri Birkirkare uspeli maksimalno da im otežaju posao, iako su bili apsolutni favoriti. Strelac jedinog gola u meču koji je Maltežanima doneo produžetke, pa penale je Venansio Da Silva.