TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TRUDNA U 42. GODINI Majka Adama Adaktora pokazala trudnički stomak: "NISAM PLANIRALA TRUDNOĆU!"

Blic - 04.10.2022

Alis Adaktar , jedna od akterki rijaliti šou-programa " Adaktarovi ", obelodanila je, na iznenađenje mnogih, da je u drugom stanju. Naime, majka Adama Adaktara je objavila na društvenim mrežama nekoliko fotografija i snimaka sa trudničkim stomakom u prvom planu.

TRUDNA ALIS ADAKTAR! PORODICA "BOGA OBRVA" NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Krila duže vreme, pa pokazala stomak - Nisam ...

Mondo - 04.10.2022

Alis Adaktar pokazala trudnički stomak! Adam ima troje dece, a sada još jedna prinova stiže u porodicu - trudna je njegova majka, Alis Adaktar ! "Već duže vreme slušam mnogo ljudi koji me savetuju (iz najbolje namere) šta treba da uradim sa svojim životom, kako bi trebalo da ...

MAJKA ADAMA ADAKTARA TRUDNA U 5. DECENIJI! Alis se oglasila: Nisam planirala DETE u ovim godinama, ali zadržaću ga!

Kurir - 04.10.2022

Alisa Adaktar , majka Adama Adaktara, koji se sam provazo "Bog obrva", objavila je na svom Instagramu da je u drugom stanju. Ona je saopštila radosne vesti i istakla da nije planirala trudnoću u 42. godini, ali da su je najbliži podržali.

MAJKA ADAMA ADAKTARA TRUDNA! Baka tri unučeta će dobiti još jedno dete! (VIDEO)

Informer - 04.10.2022

Alis Adaktar, majka Adama Adaktara čeka bebu Alis Adaktar , majka čuvenog "boga obrva" Adama Adaktara objavila je na svom Instagram profilu da je trudna. ISPLIVALI NOVI DETALJI! IVANA OBJAVILA PORUKE SA BOJANOM I POKAZALA NJEGOVU TETOVAŽU! Pevačica razotkrila bivšeg muža! TUGA ...

TRUDNA MAJKA ADAMA ADAKTARA! Alis će roditi u petoj deceniji, odmah se oglasila: Nisam planirala DETE u ovim godinama, ...

Pink - 04.10.2022

Adam će dobiti brata ili sestru! Alis Adaktar , majka Adama Adaktara , koji se sam provazo "Bog obrva", objavila je na svom Instagramu da je u drugom stanju. Ona je saopštila radosne vesti i istakla da nije planirala trudnoću u 42. godini, ali da su je najbliži podržali.

ALIS ADAKTAR U DRUGOM STANJU! Nije planirala dete u ovim godinama: Majka "Boga obrva" otkrila sve detalje! (FOTO)

Republika - 04.10.2022

Majka Adama Adaktara, Alis , koji se sam provazo "Bog obrva", objavila je na svom Instagramu da je u drugom stanju. Ona je saopštila radosne vesti i istakla da nije planirala trudnoću u 42. godini, ali da su je najbliži podržali.

TRUDNA ALIS ADAKTAR?! Majka Adama Adaktara ŠOKIRALA objavom: "DONELA SAM ODLUKU!"

Puls online - 04.10.2022

Poznata biznismenka Alis Adaktar, majka čuvenog Adama Adaktara, “Boga obrva” kako sebe naziva, objavila je na svom Instagramu najdivniju moguću vest, a svi su i dalje u šoku. Naime, Alis je objavila da je u drugom stanju, a iako je već baka sinovljevoj deci, Alis naglašava da ...

TRUDNA MAJKA ADAMA ADAKTARA U PETOJ DECENIJI: "Nisam planirala DETE u ovim godinama, ali zadržaću ga"

Srbija Danas - 04.10.2022

Alis Adaktar, majka Adama Adaktara, objavila je na Instagramu da je trudna. Ponosna baka troje unučadi, ponovo će postati majka. Ona je saopštila radosne vesti i istakla da nije planirala trudnoću u 42. godini, ali da su je najbliži podržali.

Majka Adama Adaktara trudna u 42. godini: "Nisam planirala trudnoću"

Telegraf - 04.10.2022

Popularna Alis Adaktar , jedna od akterki rijaliti šou-programa "Adaktarovi", obelodanila je, na iznenađenje mnogih, da je u drugom stanju. Naime, majka Adama Adaktara je objavila na društvenim mrežama nekoliko fotografija i snimaka sa trudničkim stomakom u prvom planu.