TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bane Opačić napravio spektakl!

ALO - 11.05.2018

Ovacije kojima ga je pozdravio prepuni Centar “Sava” na njegovom prvom solističkom koncertu pokazale su da je Bane Opačić ne samo umetnički i internet fenomen, već i pevačka zvezda na koju ozbiljno treba računati u godinama koje dolaze.

POZDRAVLJEN OVACIJAMA! PRVI SOLISTIČKI KONCERT BANETA OPAČIĆA: Ispunio sam svoj san, ali ovo je TEK POČETAK (KURIR TV)

Kurir - 11.05.2018

Prepuna dvorana Centra "Sava" ovacijama je pozdravila Baneta Opačića na njegovom prvom solističkom koncertu, a one su pokazale i da je on ne samo umetnički i internet fenomen, već i pevačka zvezda na koju ozbiljno treba računati u godinama koje dolaze.

ZARADA IDE DECI BEZ RODITELJSKOG STARANJA: Bane Opačić rasprodao koncert

Kurir - 10.05.2018

Da titula fenomena koju je već odavno stekao prevazilazi kompozitorske vode, već se može primeniti i kada je pevanje u pitanju. Bane Opačić je potvrdio svrstavši se u red onih koji su unapred rasprodali najpoznatiju koncertnu dvoranu na Balkanu.

Bane Opačić pokidao na svom prvom solističkom koncertu: Gomila poznatih na spektaklu "Sava centru"! (VIDEO)

Telegraf - 12.05.2018

- Ispunio sam svoj san, a pošto je kompletna zarada namenjena deci bez roditeljskog staranja ovaj koncert će pomoći i da se ispune još neki snovi- rekao je Bane Ovacije kojima ga je pozdravio prepuni Centar “Sava” na njegovom prvom solističkom koncertu pokazale su da je Bane ...

Bane Opačić rasprodao koncert

ALO - 10.05.2018

Da titula fenomena koju je već odavno stekao prevazilazi kompozitorske vode, već se može primeniti i kada je pevanje u pitanju Bane Opačić je potvrdio svrstavši se u red onih koji su unapred rasprodali najpoznatiju koncertnu dvoranu na Balkanu. Muzički spektakl koji će Opačić 11.

MUZIČKI SPEKTAKL: Bane Opačić pevanjem zapalio Centar “Sava”

Informer - 12.05.2018

Ovacije kojima ga je pozdravio prepuni Centar “Sava” na njegovom prvom solističkom koncertu pokazale su da je Bane Opačić ne samo umetnički i internet fenomen, već i pevačka zvezda na koju ozbiljno treba računati u godinama koje dolaze Hiljade ljudi koji su bili u najpoznatijoj ...