TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Jumko otvara pogon u Rudnoj Glavi: Posao za do 100 građana, uglavnom žena

B92 - 08.04.2021

Rudna Glava -- Predstavnici kompanije Jumko obišli su Rudnu Glavu i odlučili da će u tom mestu graditi fabriku za proizvodnju tekstila. U njoj će raditi između 80 i 100 građana, većinom žena, rekao je za Tanjug predsednik saveta mesne zajednice Rudna Glava Stanimir Balanović.

OBEĆANJE PREDSEDNIKA NISU PRAZNE REČI! Na ovom mestu će u Rudnoj Glavi biti otvorena fabrika, USKORO I KONKURS ZA RADNA ...

Informer - 08.04.2021

Predsednik Republike, Aleksandar Vućić najavio je i obećao meštanima prilikom vakcinacije od koronavirusa koju je obavio u selu Rudna Glava da će učiniti sve na oživljavanju ovog kraja. Tom prilikom je rekao da će nastojati da se u što skorije vreme omogući dolazak investitora i ...

RUDNA GLAVA TI JE SADA CENTAR SVETA: Reporter "Novosti" u čuvenom rudarskom selu kod Majdanpeka, dan posle imunizacije ...

Novosti - 08.04.2021

RUDNA Glava, najveće selo u opštini Majdanpek, i dalje izgleda svečarski i umiveno. Na sve strane zastavice. Meštani užurbano završavaju svoje poslove. Ovde je predsednik Srbije u utorak primio prvu dozu vakcine protiv kovida.

VUČIĆ SE VAKCINISAO U RUDNOJ GLAVI I DONEO SREĆU TOM SELU: Sada im stiže velika INVESTICIJA!

Republika - 08.04.2021

Dodao je da su predstavnici kompanije Jumko na čelu sa generalnim direktorom Branislavom Trajkovićem juče pogledali objekte gde bi buduća fabrika mogla da se nalazi i da sada ostaje da donesu odluku u kom objektu će kompanija otvoriti svoje pogone.

VUČIĆEVA VAKCINACIJA DONELA SREĆU RUDNOJ GLAVI: Odluka je konačna! Na pomolu velika investicija

Srbija Danas - 08.04.2021

Predstavnici kompanije Jumko obišli su Rudnu Glavu i odlučili da će u tom mestu graditi fabriku za proizvodnju tekstila u kojoj će raditi između 80 i 100 građana, većinom žena, rekao je predsednik Saveta Mesne zajednice Rudna Glava Stanimir Balanović.

JUMKO OTVARA POGON U RUDNOJ GLAVI: Tamo će raditi između 80 i 100 građana, većinom žena

Espreso - 08.04.2021

Balanović kaže da su žene u Rudnoj Glavi, ali i u okolnim mestima, veoma zadovoljne zbog otvaranja fabrike Predstavnici kompanije Jumko obišli su Rudnu Glavu i odlučili da će u tom mestu graditi fabriku za proizvodnju tekstila.

OŽIVEĆE ISTOK SRBIJE: Pronađen prostor za fabriku u Rudnoj glavi

Novosti - 07.04.2021

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pronađen stari magacin u kojem će moći da se napravi pogon “Jumka” u Rudnoj glavi. - Verujem da ćemo do Vidovdana moći da zaposlimo najmanje 80 žena iz tog divnog mesta - rekao je Vučić danas novinarima u Batajnici.

VUČIĆ IMA SJAJNE VESTI POSLE POSETE ISTOKU SRBIJE: Pronađen prostor za pogon Jumka u Rudnoj glavi

Kurir - 07.04.2021

BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je pronađen stari magacin u kojem će moći da se napravi pogon Jumka u Rudnoj glavi. - Verujem da ćemo do Vidovdana moći da zaposlimo najmanje 80 žena iz tog divnog mesta, rekao je Vučić danas novinarima u Batajnici.

Pronađen prostor za pogon Jumka u Rudnoj glavi

RTV - 07.04.2021

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je pronađen stari magacin u kojem će moći da se napravi pogon "Jumka" u Rudnoj glavi. "Verujem da ćemo do Vidovdana moći da zaposlimo najmanje 80 žena iz tog divnog mesta", rekao je Vučić danas novinarima u Batajnici.

UŽIVO NA TV PINK I PINK.RS Vučić: Uspeli smo da pronađemo stari magacin gde ćemo napraviti Jumkov pogon u Rudnoj Glavi! ...

Pink - 07.04.2021

Predsednik Vučić prisustvuje otvaranju Petnje Batajnica i tom prilikom odgovara na pitanja novinara. Odgovarajući na pitanje novinara, rekao je da je po pitanju izbora da li su bili 2020. godine rekao da je u pitanju bio lapsus. -Naravno da je bio lapsus, mislio sam na 2019.