TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Motociklista poginuo u direktnom sudaru sa autom kod Medoševca

B92 - 23.05.2020

Muškarac starosti 40 godina poginuo je noćas jedan čas iz ponoći, pošto se svojim motociklom sudario sa "golfom" na Trgu republike u Medoševcu. "O nesreći je obavešteno nadležno tužilaštvo i obavljen uviđaj, ali za sada nije poznato zbog čega je došlo do direktnog sudara ...

Još jedan težak udes u Nišu: Motociklom se zakucao u taksi i poginuo

Telegraf - 23.05.2020

A. S. (40) iz Medoševca kod Niša smrtno je stradao noćas u saobraćajnoj nesreći u ovom selu. Do tragedije je došlo oko 00.50 sati kada se A.S. upravljajući motociklom i krećući se iz pravca Medoševca ka Nišu, direktno sudario sa taksi vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smera.

TEŠKA NESREĆA U NIŠU Motorom se zakucao u taksi vozilo, pa IZGUBIO ŽIVOT

Blic - 23.05.2020

Motorciklista A. S. (40) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 00.50 časova na Trgu Republike u Medoševcu kod Niša. On se motorciklom kretao iz pravca Medoševca ka Nišu kada se direktno sudario sa taksi ...

Motociklista poginuo u sudaru sa autom u Medoševcu

Južne Vesti - 23.05.2020

Na licu mesta poginuo je 40-godišnji Nišlija koji se, vozeći motocikl, direktno sudario sa taksijem na Trgu republike u Medoševcu. Kako kažu u niškoj policiji, saobraćajna nesreća se dogodila sinoć oko 1 sat iza ponoći.

ALEKSANDAR SE MOTOROM ZAKUCAO U TAKSI, POGINUO NA LICU MESTA! Jeziv sudar usred noći

Informer - 23.05.2020

Težak udes u Nišu noćas odneo je jedan život. Aleksandar S.(40) iz Medoševca poginuo je u sudaru posle ponoći u Medoševcu. On je upravljajući motorciklom iz za sada nepoznatog razloga prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u taksi koji se kretao tom trakom iz suprotnog ...

Pogibija kod Niša: Motociklista se zakucao u taksi, od siline udara ostao na mestu mrtav

Republika - 23.05.2020

A. S. (40) iz Medoševca kod Niša smrtno je stradao noćas u saobraćajnoj nesreći u ovom selu. Do tragedije je došlo oko 00.50 časova kada se A.S. upravljajući motociklom i krećući se iz pravca Medoševca ka Nišu, direktno sudario sa taksi vozilom koje je dolazilo iz suprotnog ...

JOŠ JEDNA TEŠKA NESREĆA U NIŠU! Motorom se zakucao u taksi i poginuo!

Pink - 23.05.2020

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje uzroke saobraćajne nesreće o kojoj je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu. Motorciklista A. S. (40) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 00 i 50 sati na Trgu Republike u Medoševcu kod Niša.

Motorom se direktno sudario sa taksi vozilom: Težak udes kod Niša, poginuo muškarac

Novosti - 23.05.2020

A. S. (40) iz Medoševca smrtno je stradao noćas u saobraćajnoj nesreći u ovom selu A. S. (40) iz Medoševca kod Niša smrtno je stradao noćas u saobraćajnoj nesreći u ovom selu. Do tragedije je došlo oko 00.50 sati kada se A.S.

NIŠLIJA SE MOTOROM ZAKUCAO U TAKSI, POGINUO NA LICU MESTA! Jeziv sudar usred noći

Informer - 23.05.2020

Težak udes u Nišu noćas odneo je jedan život. Motociklista A. S. (40) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 00.50 časova na Trgu Republike u Medoševcu kod Niša. On se motorciklom kretao iz pravca Medoševca ka Nišu kada se direktno sudario sa taksi vozilom.

Užasna nesreća u Nišu

ALO - 23.05.2020

Ovo je druga saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom u kojoj je učestvovao motociklista za manje od nedelju dana A. S. (40) iz Medoševca kod Niša smrtno je stradao noćas u saobraćajnoj nesreći u ovom selu. Do tragedije je došlo oko 00.50 sati kada se A.S.

MOTOCIKLISTA IZ NIŠA SE ZAKUCAO U TAKSI VOZILO: Na mestu je ostao mrtav!

Espreso - 23.05.2020

Ovo je drugi težak udes za proteklih sedam dana u Nišu Motorciklista A. S. (40) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 00.50 časova na Trgu Republike u Medoševcu kod Niša. On se motorciklom kretao iz pravca Medoševca ka Niš u kada se direktno sudario sa ...

MOTOCIKLISTA POGINUO U NIŠU: Nastradao iza ponoći na Trgu Republike, sudario se sa taksi vozilom

Kurir - 23.05.2020

Motorciklista A. S. (40) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 00.50 časova na Trgu Republike u Medoševcu kod Niša. On se motorciklom kretao iz pravca Medoševca ka Nišu kada se direktno sudario sa taksi vozilom. Od zadobijenih povreda, A. S.

TRAGEDIJA U NIŠU: Motociklista poginuo, DIREKTAN SUDAR sa taksi vozilom

Srbija Danas - 23.05.2020

A.S. (40) iz Medoševca kod Niša smrtno je stradao noćas u saobraćajnoj nesreći u ovom selu. Do tragedije je došlo oko 00:50 sati kada se A.S. upravljajući motociklom i krećući se iz pravca Medoševca ka Nišu, direktno sudario sa taksi vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smera.

Motociklista poginuo u udesu u niškom naselju Medoševac

Politika - 23.05.2020

NIŠ – Muškarac starosti 40 godina iz niškog naselja Medoševac poginuo je noćas jedan čas iza ponoći, pošto se svojim motociklom sudario sa „golfom” na Trgu republike u Medoševcu, saznaje agencija Beta u niškoj policiji.

U sudaru u niškom naselju Medoševac poginuo motociklista

N1 - 23.05.2020

Muškarac starosti 40 godina iz niškog naselja Medoševac poginuo je noćas jedan čas iz ponoći, pošto se svojim motociklom sudario sa "golfom" na Trgu Republike u Medoševcu, saznaje agencija Beta u niškoj policiji.

Motociklista (40) poginuo u udesu u niškom naselju Medošavc

Novi Magazin - 23.05.2020

Muškarac starosti 40 godina iz niškog naselja Medoševac poginuo je noćas jedan čas iz ponoći, pošto se svojim motociklom sudario sa "golfom" na Trgu republike u Medoševcu, saznaje agencija Beta u niškoj policiji.