TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zdravko Čolić sa sinfonijskim orkestorm u Banja Luci, potom u Opatiji

Tanjug - 22.06.2022

Zdravko Čolić sa sinfonijskim orkestorm u Banja Luci, potom u Opatiji Koncerti u Banja Luci i Opatiji rasprodati su mesec dana pred njegov nastup. Neprikosnovena muzička zvezda na Balkanu i najveće ime domaće pop muzike Zdravko Čolić tokom leta nastupiće širom regiona, a za jul ...

Leto u znaku velikih koncerata Zdravka Čolića, rasprodati i po mesec dana unapred

Telegraf - 22.06.2022

Muzička zvezda koju obožavaju sve generacije, Zdravko Čolić , ovog leta nastupaće širom regiona, a koliko je velika želja publike da se sretne sa Čolom najbolje govori činjenica da su dva velika koncerta rasprodata mesec dana unapred! Koncert u Bečeju, koji je 18.

ODGOVOR ZDRAVKA ČOLIĆA NA INFORMACIJU OBJAVLJENU U KURIRU: Nije istina da je iz moje kuće nestao novac!

Kurir - 21.06.2022

Povodom teksta koji 19. juna 2022. godine objavljen na portalu kurir.rs, pod naslovom: "DRAMA U DOMU ZDRAVKA ČOLIĆA: Iz sefa mu nestalo 20.000 evra, šok usledio kada je policija otkrila počinioca", PR tim Zdravka Čolića poslao je odgovor: - Ovim putem vas obaveštavamo da je vest ...

Čola rasprodao koncert u Opatiji: Pre toga nastupa sa simfonijskim orkestrom

Nova - 22.06.2022

Muzička zvezda koju obožavaju sve generacije, ovog leta nastupaće širom regiona, a koliko je velika želja publike da se sretne sa Čolom najbolje govori činjenica da su dva velika koncerta rasprodata mesec dana unapred.

Leto u znaku koncerata Zdravka Čolića – rasprodati i po mesec dana unapred

24online - 22.06.2022

Muzička zvezda koju obožavaju sve generacije, Zdravko Čolić, ovog leta nastupaće širom regiona, a koliko je velika želja publike da se sretne sa Čolom najbolje govori činjenica da su dva velika koncerta rasprodata mesec dana unapred! Koncert u Bečeju, koji je 18.