TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vozili smo prvi kupe-SUV „za narod“: Renault Megane Conquest

Nova - 10.06.2021

Svaka sličnost sa BMW-om X4 ili Mercedes-Benz GLE kupeom ovde je namerna. S tim da ovaj Renault ne pokušava da zagazi u premijum segment, već da vrlo popularnu kupe-SUV formu ponudi i kupcima koji nisu spremni da izdvoje previše novca za automobil, ali koji žele da budu u trendu.

Megane Conquest je odlična kombinacija SUV-a i coupea. Upravo je stigao u Hrvatsku

24sata.hr - 10.06.2021

SUV-ovi su apsolutne zvijezde automobilske današnjice. Na primjer, u najprodavanijem europskom segmentu, među kompaktnim automobilima oni drže čak 55 posto prodaje. U istom segmentu klasični kompakti poput Meganea, Golfa ili Focusa ukupno su pali na udio od 28 posto.

Conquest je najatraktivniji Megane, a nudi se po cijeni od 183.900 kn

Index.hr - 10.06.2021

RENAULT na hrvatsko tržište dovodi najatraktivniju izvedbu popularnog modela. Kao što je to bio Scenic na prvoj generaciji, tako je sada Conquest na aktualnoj verziji modela preuzeo ulogu osvježenja u ponudi. I ovaj put Renault gađa u centar nudeći upravo ono čemu se tržište ...

Renault Megane postaje električni crossover

Index.hr - 09.06.2021

FRANCUSKI proizvođač prikazuje prototip novog Meganea. Predserijski primjerak je još uvijek kamufliran, ali se jasno može vidjeti forma crossovera, koja će prva u koncernu koristiti CMF-EV platformu, istu onu na kojoj počiva Nissan Ariya.