TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PROŠAO KROZ PAKAO: Zavio je Srbiju u crno, oboleo i smršao 20 kilograma pa preživeo pravu dramu

Srbija Danas - 16.10.2021

Nekadašnji košarkaš Golden Stejta i reprezentativac Italije, Nik Manion prošao je kroz velike zdravstvene probleme u proteklih nekoliko meseci, no sada su na pragu lepe vesti, koje naznačuju njegov povratak na parket.

SRBIJI UKRAO KARTU ZA TOKIO, PA SE PREPOLOVIO! Italijanski košarkaš zbog salmonele tokom leta bio u bolnici i izgubio ...

Kurir - 16.10.2021

Jedan od junaka trijumfa Italije bio je Niko Manion, za koga se sada piše da je posle nastupa u Tokiju izgubio 20 kilograma. Razlog je salmonela, koja ga je zadesila tokom leta. On se sa njom borio i tokom turnira u Beogradu, na kom je bilo primetno da je smršao, a posle Igara u ...

"Ukrao" Srbiji Olimpijske igre, pa izgubio 20 kilograma i preživeo dramu

B92 - 16.10.2021

Niko Manion ostao je upamćen srpskim ljubiteljima košarke po fantastičnoj partiji u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Srbije. U tom finalu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre blistao je i "ukrao" Srbiji vizu za Tokio.

DRAMA ITALIJANSKOG KOŠARKAŠA! Od SALMONELE izgubio 20 KILOGRAMA, ali spreman je za debi sa TEODOSIĆEM!

Informer - 16.10.2021

Plejmejker Virtusa Niko Manion oporavio se od salmonele Italijanski košarkaš imao je perfektno igračko leto iza sebe, ali je sada objavljeno da je Niko Manion imao velike zdravstvene probleme posle Olimpijskih igara.

SRBIJI ''UKRAO'' OLIMPIJSKE IGRE, PA IZGUBIO 20 KILOGRAMA: Teov novi saigrač proživeo dramu, posle Tokija bio u ...

Mondo - 16.10.2021

Sjajni italijanski košarkaš celog leta se mučio , ali sad može da zaigra za novi tim. Stigla je Italija do Tokija, Manion je igrao i na Olimpijskim igrama, ali tek sada se saznaje da je on imao velikih zdravstvenih problema ovog leta.

NEVEROVATNA PRIČA: Italijanski plej koji je blistao u Beogradu, preživeo pravi pakao tokom leta!

Espreso - 16.10.2021

Debi bi mogao da ima upravo u subotu uveče kada će u Bolonji gostovati ekipa Trsta Niko Manion ostao je upamćen srpskim ljubiteljima košarke po fantastičnoj partiji u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Srbije.

REPREZENTATIVAC PREŽIVEO DRAMU: Zbog opake bolesti IZGUBIO 20 kilograma!

Republika - 16.10.2021

Odmah nakon toga dobio je salmonelu i celog leta je imao zdravstveni problem, čak i tokom samih Igara u Tokiju. Već tada je imao 10 kilograma manje, da bi potom morao da bude pet dana u bolnici. Tek sada se oporavio, i to sa 20 kilograma manje u odnosu na Maniona kakvog ga ...