TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nemanja Radonjić ulepšao pobedu Marseja: Peta, pa gol!

Mondo - 17.01.2020

Srpski ofanzivac postigao lep pogodak u trijumfu Olimpika u Kupu Francuske. Nemanja Radonjić postigao je prvi gol u 2020. Nakon što je krajem novembra ušao u golgetersku seriju od četiri gola u pet kola Lige 1, krilni napadač Marseja postigao je ovog petka i svoj prvi pogodak u ...

RADONJIĆ NASTAVLJA TEROR! Ušao sa klupe i "ZAPALIO" TRIBINE! Peta, pa levica Srbina (VIDEO)

Informer - 18.01.2020

Marsej je uspeo da slomi otpor Granvila u samoj završnici utakmice, a gol Nemanje Radnojića poslao je goste u osminu finala (0:3) Kupa Francuske Gosti su bili dominantniji tim, ali se Granvil nekako provukao sa 0:0 posle prvih 45 minuta igra, a držao u igri do 77. minuta.

Malo štiklom, pa levicom: Radonjić otvorio 2020! (VIDEO)

Mozzart Sport - 17.01.2020

Protivnik možda nije bio najinspirativniji, ali takvi i treba da služe za podizanje samopouzdanje u uigravanje pred najvažnije izazove. Ili u slučaju Nemanje Radonjića za nastavak golgeterske serije iz finiša 2019.

Kup Francuske - "Džoker" Radonjić ponovo na sceni, Marsej prošao dalje! (video)

Sportske.net - 17.01.2020

Četvoroligaš nije uspeo da izdrži zadnjih petnaest minuta. Marsej je uspeo da slomi otpor Granvila u samoj završnici, gol Radnojića poslao goste u osminu finala (0:3). Gosti su bili dominantniji tim tokom većine utakmice, ali se Granvil nekako provukao sa 0:0 posle prvih 45 ...

RADONJIĆ GOLOM LANSIRAO MARSEJ DALJE Srbin je ZLATNI DŽOKER Evrope, dovoljno mu je pet minuta da zablista /VIDEO/

Blic - 17.01.2020

Marsej je uspeo da slomi otpor Granvila u samoj završnici, gol Nemanje Radnojića poslao goste u osminu finala (0:3). Gosti su bili dominantniji tim tokom većine utakmice, ali se Granvil nekako provukao sa 0:0 posle prvih 45 minuta igra. U nastavku je priča bila drugačija.

(VIDEO) "Zlatni džoker" francuskog velikana: Radonjićev gol potvrdio plasman Marseja u narednu rundu Kupa Francuske!

Republika - 17.01.2020

Stvari je dosta olakšao Sea drugim žutim tako da su domaći od 75. minuta imali igrača manje, što su gosti ekspresno iskoristili. Marsej nastavlja sa napadima, Alvaro posle dugog napada uspeva na asistenciju Strotmana da dovede goste u prednost. Igrao se 77. minut.

RADONJIĆ NASTVLJA TEROR! Ušao sa klupe i završio posao za 5 minuta!

Informer - 18.01.2020

Marsej je uspeo da slomi otpor Granvila u samoj završnici utakmice, a gol Nemanje Radnojića poslao goste u osminu finala (0:3) Kupa Francuske Gosti su bili dominantniji tim tokom većine utakmice, ali se Granvil nekako provukao sa 0:0 posle prvih 45 minuta igra, a držao u igri do ...

Radonjić ušao u 79. minutu i odveo Marsej u osminu finala Kupa Francuske

Telegraf - 18.01.2020

Marsej je uspeo da pobedi Granvil u samoj završnici, a gol Nemanje Radnojića poslao goste u osminu finala Kupa (0:3). Gosti su bili dominantniji tim tokom većine utakmice, ali se Granvil nekako provukao sa 0:0 posle prvih 45 minuta igra. U nastavku je priča bila drugačija.