TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hiber: Odbor za etiku nenadležan za doktorat Malog, dok FON ne donese odluku

Novi Magazin - 14.02.2018

Predsednik Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu (UB) Dragor Hiber izjavio je da taj Odbor nije nadležan da reaguje u slučaju osporenog doktorata gradonačelnika Beograda Siniše Malog dok ne bude doneta prvostepena odluka na Fakultetu organizacionih nauka (FON).

Profesori i istraživači traže postupak protiv mentora doktorata Malog

Novi Magazin - 13.02.2018

Grupa profesora i istraživača pozvala je danas Etičku komisiju Univerziteta u Beogradu da pokrene postupak protiv mentora osporene disertacije gradonačelnika Beograda Siniše Malog i članova Komisije pred kojom je Mali na Fakultetu organizacionih nauka (FON) branio rad.

Hiber: Odbor za etiku sada nenadležan za doktorat Malog

N1 - 14.02.2018

Predsednik Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu Dragor Hiber izjavio je da taj Odbor nije nadležan da reaguje u slučaju osporenog doktorata gradonačelnika Beograda Siniše Malog dok ne bude doneta prvostepena odluka na Fakultetu organizacionih nauka (FON).

Profesori: Pokrenuti postupak protiv mentora Siniše Malog

N1 - 13.02.2018

Grupa profesora i istraživača pozvala je Etičku komisiju Univerziteta u Beogradu da pokrene postupak protiv mentora osporene disertacije gradonačelnika Beograda Siniše Malog i članova Komisije pred kojom je Mali na Fakultetu organizacionih nauka (FON) branio rad.