TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Požar u porodičnoj kući u Čurugu: Stihiju gasilo pet vatrogasaca, materijalna šteta velika

Telegraf - 24.11.2022

U Ulici kneza Miloša u Čurugu, večeras oko 18.40 sati došlo je do požara . Na teren su odmah izašli pripadnici vatrogasne brigade Žabalj i Temerin . Na svu sreću svi su uspeli bezbedno da napuste kuću i nije bilo povređenih , ali je materijalna šteta velika.

POŽAR U ČURUGU: Stihiju u porodičnoj kući gasilo pet vatrogasaca, materijalna šteta velika

Pink - 24.11.2022

Uzrok požara utvrdiće istraga. U Ulici kneza Miloša u Čurugu, večeras oko 18.40 sati došlo je do požara. Na teren su odmah izašli pripadnici vatrogasne brigade Žabalj i Temerin. Na svu sreću svi su uspeli bezbedno da napuste kuću i nije bilo povređenih, ali je materijalna šteta ...

VATROGASCI SE BORILI SA VATRENOM STIHIJOM: Tri kamiona poslata u Čurug - izgorela porodična kuća

Srbija Danas - 24.11.2022

Na svu sreću svi su uspeli bezbedno da napuste kuću i nije bilo povređenih, ali je materijalna šteta velika. U gašenju je učestvovalo pet vatrogasaca sa tri kamiona, a policija je na licu mesta izvršila uviđaj, prenose mediji. Uzrok požara utvrdiće istraga.

GORELA PORODIČNA KUĆA U ČURUGU Tri vatrogasna kamiona na terenu, požar napravio veliku materijalnu štetu

Blic - 25.11.2022

U Ulici kneza Miloša u Čurugu, večeras oko 18.40 sati došlo je do požara. Na teren su odmah izašli pripadnici vatrogasne brigade Žabalj i Temerin. Na svu sreću svi su uspeli bezbedno da napuste kuću i nije bilo povređenih, ali je materijalna šteta velika.

GORELA PORODIČNA KUĆA U ČURUGU Tri vatrogasna kamiona u borbi protiv vatrene stihije, požar napravio veliku materijalnu ...

ALO - 25.11.2022

U Ulici kneza Miloša u Čurugu, večeras oko 18.40 sati došlo je do požara. Na teren su odmah izašli pripadnici vatrogasne brigade Žabalj i Temerin Na svu sreću svi su uspeli bezbedno da napuste kuću i nije bilo povređenih, ali je materijalna šteta velika.