TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Đerlek: Došle su na naplatu žurke koje su organizovane

Danas - 23.02.2021

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek izjavio je danas da je pogoršanje epidemiološke situacije rezultat žurki koje su organizovane proteklih dana. „Počeo je ponovo da raste broj zaraženih, i to su velike brojke. Došle su na naplatu žurke.

Đerlek: Pogoršanje epidemiološke situacije rezultat žurki organizovanih proteklih dana

Insajder

Utorak, dan kada sa STREPNJOM ČEKAMO KORONA BROJKE: Situacija je alarmantna, to potvrđuju 4 ključna parametra - na ...

Blic - 23.02.2021

Broj zaraženih korona virusom u Srbiji raste iz dana u dan, epidemiolozi novi udar očekuju već ove nedelje, a tome u prilog idu i trenutni podaci - posle nekoliko dana sa oko 2.500 novozaraženih, juče smo došli do skoro 3.000, a projekcije su da ćemo danas, tog famoznog utorka, ...

DANAS JE FAMOZNI UTORAK: Struka nas je upozoravala na ovaj dan, Srbija sa strepnjom čeka nove korona brojke

Srbija Danas

Da li će se obistiniti CRNE PROGNOZE? KORONA BROJKE U PORASTU: Situacija je alarmantna, to potvrđuju 4 ključna parametra!

Pink

AMBASADOR SAD PRIZNAO DA JE U PRIŠTINI U PAKLU: Kosovom haraju korona i psi lutalice, Amerikanci na ivici pucanja

Kurir - 22.02.2021

Kakvo je trenutno stanje na Kosovu, možda je najbolje opisao američki zvaničnik. Naime, američki ambasador u Prištini Filip Kostnet žalio se Stejt departmentu da se zaposleni u ambasadi na Kosovu nalaze - u paklu.

Prilog o Srbiji: Prvak, bez zaključavanja, a idu i na skijanje

B92 - 22.02.2021

Beč -- Srbija je evropski prvak u vakcinisanju i bez zaključavanja se suočava sa koronavirusom, ističe austrijski javni servis ORF. U dnevniku ‚"ZIB", ORF je objavio prilog iz Srbije koja je predstavljena kao zemlja koja prednjači u Evropi po broju vakcinacija.

ORF: Srbija prvak Evrope u vakcinisanju

Politika

EVROPSKI PRVAK U VAKCINISANJU: Srbija osvanula u udarnom terminu na austrijskom javnom servisu (FOTO/VIDEO)

Srbija Danas

ORF: Srbija prvak Evrope u vakcinisanju

Pink

Vesić: Beograd ne prihvata skraćenje radnog vremena u ugostiteljstvu

Politika - 22.02.2021

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić ponovio je sinoć da Beograd ne prihvata predloge o skraćenju radnog vremena koji mogu da se čuju ovih dana, prenosi Tanjug. „Koliko vidim, jedina mera koja se stalno predlaže jeste da ništa ne radi i da svi sede kod kuće.

Direktorka "Batuta": Ovo uopšte nije dobro

B92 - 22.02.2021

Beograd -- Prethodne nedelje došlo do porasta broja pozitivnih slučajeva u odnosu na ukupan broj testiranih, kaže direktorka Instituta za javno zdravlje "Batut". "S obzirom da je vikend bio u pitanju, a poznato je da se vikendom manji broj ljudi obrati lekaru zbog testiranja, u ...