TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Evropska investiciona banka: Takozvani 'jeftini' krediti teški za otplatu

R.S.Evropa - 14.09.2021

Zajmovi Evropske investicione banke (EIB) na Zapadnom Balkanu su među najpovoljnijim, i to važi i ukoliko se uporede sa onim investicijama koje dolaze iz Rusije ili Kine. To navodi potpredsednica Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Liljana Pavlova, u intervjuu za Radio ...

MINISTAR MALI SA POTPREDSEDNICOM EVROPSKE INVESTICIONE BANKE: Razgovor o realizaciji zajedničkih projekata i novim ...

Kurir - 14.09.2021

Ministar finansija Siniša Mali i potpredsednica Evropske investicione banke (EIB) Liliana Pavlova razgovarali su danas u Beogradu o napretku u realizaciji zajedničkih projekata i o novim aktivnostima, saopštilo je to ministarstvo.

Mali: Od EIB 200 miliona evra kredita za pomoć malim i srednjim preduzećima

N1 - 14.09.2021

Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je da će Evropska investiciona banka (EIB) kreditirati mala i srednja preduzeća u Srbiji sa 200 miliona evra. „Od tog iznosa 110 miliona evra biće upotrebljeno za likvidnost preduzeća a 90 miliona za investicione aktivnosti, odnosno ...

MINISTAR MALI SE SASTAO SA PAVLOVOM: "EIB jača investicioni potencijal celog Zapadnog Balkana"

Novosti - 14.09.2021

Ministar finansija je na početku zahvalio potpredsednici EIB-a što ta institucija daje podršku Srbiji i istakao dobre ekonomske rezultate iz ove godine. Rekao da se očekuje privredni rast od 6,5 odsto, prema konzervativnim procenama, te istakao da je javni dug na nivou od 55,5 ...

"Nema oblasti u kojoj ne sarađujemo sa njima"

B92 - 14.09.2021

Ministar finansija Siniša Mali i potpredsednica Evropske investicione banke (EIB) Liliana Pavlova sastali su se danas u Beogradu. Oni su razmotrili napredak na realizaciji zajedničkih projekata u Srbiji i razgovarali o novim aktivnostima.

Mali: EIB jača investicioni potencijal celog Zapadnog Balkana

RTV - 14.09.2021

Ministar finansija Siniša Mali i potpredsednica Evropske investicione banke (EIB) Liliana Pavlova razgovarali su o realizaciji zajedničkih projekata u Srbiji i novim aktivnostima, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Tri milijarde dinara za mala i srednja preduzeća: Kako mogu da utroše kredit?

Telegraf - 14.09.2021

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Eurobanka potpisale su bilateralni ugovor o kreditnoj liniji u iznosu od 2,9 milijardi dinara za finansiranje malih i srednjih preduzeća u Srbiji, za investicije u trajna obrtna sredstva, kao i u stalnu imovinu.

Krediti za preduzeća: Na raspolaganju 2,9 milijardi dinara

Nova - 14.09.2021

Eurobank i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) potpisale su bilateralni ugovor o kreditnoj liniji u iznosu od 2,9 milijardi dinara za finansiranje malih i srednjih preduzeća u Republici Srbiji, za investicije u trajna obrtna sredstva, kao i u stalnu imovinu.

Eurobanka u Srbiji i EBRD potpisale ugovor o kreditnoj liniji od 2,9 milijardi dinara (VIDEO)

Beta - 14.09.2021

Eurobanka u Srbiji i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) potpisale su bilateralni ugovor o kreditnoj liniji u iznosu od 2,9 milijardi dinara za finansiranje malih i srednjih preduzeća u Srbiji, za investicije u trajna obrtna sredstva, kao i u stalnu imovinu.

Eurobank i EBRD potpisale ugovor o kreditnoj liniji od 2,9 mlrd. RSD za MSP

BizLife - 14.09.2021

Ugovor su potpisali predsednik Izvršnog odbora Eurobanke Slavica Pavlović i generalna direktorka za centralnu i jugoistočnu Evropu EBRD Šarlot Ru. „Eurobank od samog početka svog poslovanja u Srbiji strateški podržava razvoj malih i srednjih preduzeća.