TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Na kasu samo s mobilnim: Od danas instant plaćanja na prodajnim mestima trgovaca

B92 - 27.02.2020

Beograd -- Narodna banka Srbije omogućila je od danas građanima instant plaćanja na prodajnim mestima trgovca obeleženim oznakom "IPS" putem skeniranja QR koda. Ova plaćanja iniciraju se putem unapređene aplikacije za mobilno bankarstvo jednostavnim prikazivanjem ili skeniranjem ...

Guvernerka prva u INSTANT kupovini: QR kod za ajvar, džem i sir (FOTO)

BizLife - 27.02.2020

U Srbiji je obavljeno prvo instant plaćanje mobilnim telefonom pomoću IPS QR koda, a prvu takvu transakciju obavila je guvernerka Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković. Guvernerka je kupila po teglu ajvara i džema i kolut kačkavalja domaće proizvodnje.

Od danas nov način kupovine - plaćanje mobilnim telefonom pomoću IPS QR koda

RTV - 27.02.2020

U Srbiji je danas obavljeno prvo instant plaćanje mobilnim telefonom pomoću IPS QR koda, a prvu takvu transakciju obavila je guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković. Ona je u prodajnom objektu Merkatora S u ovom tržnom centru rekla da će ovaj dan za nju biti ...

Proradio QR kod u Srbiji – građanima za kupovinu dovoljan samo telefon

RTS - 27.02.2020

Narodna banka Srbije omogućila je od danas građanima instant plaćanja robe i usluga na prodajnim mestima trgovca obeleženim oznakom "IPS" (Instant plaćanja Srbija) putem skeniranja QR ...

Plaćanje QR kodom

Danas - 27.02.2020

Narodna banka Srbije (NBS) saopštila je da je od danas omogućen nov način plaćanja na prodajnim mestima – platni instrument, čijom se upotrebom na prodajnom mestu trgovca obeleženom oznakom „IPS“ može dati nalog za instant plaćanje roba i usluga.

Intanst plaćanja od danas i na prodajnim mestima trgovaca

Tanjug - 27.02.2020

Intanst plaćanja od danas i na prodajnim mestima trgovaca Narodna banka Srbije omogućila je od danas građanima instant plaćanja robe i usluga na prodajnim mestima trgovca obeleženim oznakom "IPS" (Instant plaćanja Srbija) putem skeniranja QR koda.

Tabaković: Građani u kupovinu od danas mogu samo sa telefonom

Tanjug - 27.02.2020

Tabaković: Građani u kupovinu od danas mogu samo sa telefonom U Srbiji je danas obavljeno prvo instant plaćanje mobilnim telefonom pomoću IPS QR koda, a prvu takvu transakciju obavila je guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković.

Obavljeno prvo instant plaćanje telefonom: Trgovac ima uvid u račun kupca 60 sekundi

Telegraf - 27.02.2020

U Srbiji je obavljeno prvo instant plaćanje mobilnim telefonom pomoću IPS QR koda , a prvu takvu transakciju obavila je guvernerka Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković. Ona je rekla da će ovaj dan za nju biti posebno upamćen. Navodi i da će 27.

Omogućeno plaćanje QR kodom na prodajnim mestima u Srbiji

N1 - 27.02.2020

Narodna banka Srbije saopštila je da je od četvrtka omogućen nov način plaćanja na prodajnim mestima –platni instrument, čijom se upotrebom na prodajnom mestu trgovca obeleženom oznakom "IPS" može dati nalog za instant plaćanje roba i usluga.

Tabaković: "Građani u kupovinu mogu SAMO SA TELEFONOM"

Blic - 27.02.2020

U Srbiji je danas obavljeno prvo instant plaćanje mobilnim telefonom pomoću IPS QR koda, a prvu takvu transakciju obavila je guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković. Ona je u prodajnom objektu Merkatora S u ovom tržnom centru rekla da će ovaj dan za nju biti ...

OD DANAS u šoping i bez kartice, samo mobilnim telefonom

Mondo - 27.02.2020

Gotovina iz novčanika, ček, pa čak ni platna kartica više nije potrebna ni u Srbiji. Danas je obavljeno prvo plaćanje mobilnim telefonom pomoću IPS QR koda, a prvu takvu transakciju obavila guvernerka Jorgovanka Tabaković.