TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vukosavljević najavio konkurse za različite oblasti kulture

Pink - 13.02.2018

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je danas u Pirotu da je njegovo ministarstvo preko raznih programa, a posebno preko programa "Gradovi u fokusu", u poslednje dve godine uspelo da dodatno pojača kulturni život, posebno u oblasti investicija u kulturi.

Vukosavljević: Lokalne samouprave da odvajaju više za medije

N1 - 13.02.2018

Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević izjavio je da je povlačenje države iz vlasništva u medijima dovelo do nekih "dobrih, ali i rđavih posledica", i da će Vlada "pokušati da podstakne" lokalne vlasti da povećaju budžet za medijske konkurse.

Vukosavljević: Reafirmisati kulturu čitanja

RTS - 13.02.2018

Ministar kulture u Vladi Srbije Vladan Vukosavljević borvio je na tradicionalnom 19. po redu Salonu knjige i grafike u Pirotu i tom prilikom poručio da je ova manifestacija dokaz da i u manjim sredinama postoji dobra ponuda iz oblasti ...

Vukosavljević: Lokalne vlasti da za finansiranje medija daju jedan odsto budžeta

Novi Magazin - 13.02.2018

Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević izjavio je danas da je povlačenje države iz vlasništva u medijima dovelo do nekih "dobrih, ali i rđavih posledica", i da će Vlada "pokušati da podstakne" lokalne vlasti da povećaju budžet za medijske konkurse.