TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

INSTITUT ZA PROUČAVANJE RATA Ovog zvaničnika će Putin okriviti za neuspeh u Ukrajini! Evo kome će se sada okrenuti! ...

Kurir - 06.10.2022

Ruski predsednik Vladimir Putin blizu je odluke da svog ministra odbrane Sergeja Šojgua proglasi za glavnog krivca za neuspehe u Ukrajini i prikloni se stavovima drugih, među kojima su Ramzan Kadirov i paravojna formacija Vagner.

"ON ĆE BITI PUTINOV ŽRTVENI JARAC!" Institut za rat izneo ŠOK tvrdnje o ratu: Okriviće njega za NEUSPEHE u Ukrajini!

Mondo - 06.10.2022

Institut za rat dao je svoj sud o situaciji u Ukrajini i pomenuo i ruskog predsednika Vladimira Putina! Prema Institutu, Putinov odgovor na sve žešće kritike zbog neuspeha u Ukrajini biće približavanje "radikalnim elementima svoje baze", uključujući čečenskog lidera Ramzana ...

Putin je našao "žrtvenog jarca"

B92 - 06.10.2022

Moskva -- Institut za proučavanje rata (ISW) objavio u svom najnovijem izveštaju da je ruski predsednik već našao "žrtvenog jarca". Kako se navodi u izveštaju, ruska vojna mobilizacija i dalje se suočava sa izazovima i negodovanjem javnosti, pa će Putin pokušati da na mesto ...

Institut za rat: Putin pronašao žrtvenog jarca, svu krivnju će svaliti na njega

N1 - 06.10.2022

Institut za proučavanje rata objavio je u svom najnovijem izvješću da će, dok se ruska vojna mobilizacija i dalje suočava s izazovima i negodovanjem javnosti, ruski predsjednik Vladimir Putin pokušati postaviti ministra obrane Sergeja Šojgua kao "žrtvenog jarca".

Institut za rat: Putin je pronašao žrtvenog jarca, svu krivnju će svaliti na njega

Index.hr - 06.10.2022

INSTITUT za proučavanje rata objavio je u svom najnovijem izvješću da će, dok se ruska vojna mobilizacija i dalje suočava s izazovima i negodovanjem javnosti, ruski predsjednik Vladimir Putin pokušati postaviti ministra obrane Sergeja Šojgua kao "žrtvenog jarca".

Institut za proučavanje rata: Putin će Šojgua postaviti kao "žrtvenog jarca"

Avaz - 06.10.2022

Institut za proučavanje rata objavio je novu analizu u ratu u Ukrajini. Oni navode da dok se ruska vojna mobilizacija i dalje suočava s izazovima i negodovanjem javnosti, ruski predsjednik Vladimir Putin pokušati postaviti ministra odbrane Sergeja Šojgua kao "žrtvenog jarca".

Institut za proučavanje rata: Putin je pronašao žrtvenog jarca, svu krivicu će svaliti na njega

Danas - 06.10.2022

Institut za pproučavanje rata (ISW) objavio je u svom najnovijem izveštaju da će, dok se ruska vojna mobilizacija i dalje suočava s izazovima i negodovanjem javnosti, ruski predsednik Vladimir Putin pokušati postaviti ministra obrane Sergeja Šojgua kao „žrtvenog jarca“.