TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fonjini o diskvalifikaciji: Psovke izlete, odlazim razočaran

B92 - 22.04.2021

Italijanski teniser Fabio Fonjini kaže da je nepravedno diskvalifikovan sa turnira u Barseloni. On je u drugom setu izbačen iz takmičenja jer je, navodno, uvredio sudiju tokom meča sa Sapatom Miraljesom. To mu je bila ujedno i prva diskvalifikacija u karijeri.

Fonjini: Kažnjen sam zbog nečeg što nisam uradio

N1 - 22.04.2021

Italijanski teniser Fabio Fonjini smatra da je bez razloga diskvalifikovan sa turnira u Barseloni, a najavio je da će istražiti slučaj. Fonjini se sastao sa Bernabeom Sapatom u drugom kolu turnira u Barseloni. Španac je dobio prvi set 6:0, dok je rezultat u drugom bio 4:4 kada ...

Belorus zamalo šokirao Nadala, Italijan izbačen zbog psovki /video/

Sputnik - 22.04.2021

Italijanski teniser Fabio Fonjini diskvalifikovan je zbog psovanja u Barseloni, dok je Španac Rafael Nadal imao mnogo neočekivanih problema na istom turniru. Fonjini je diskvalifikovan sa meča šesnaestine finala protiv Bernabea Sapate Miraljesa, pri rezultatu 6:0, 4:4 za Španca.

Temperamentni Italijan diskvalifikovan sa turnira! ( VIDEO)

ALO - 21.04.2021

Italijanski teniser Fabio Fonjini ponovo je pokazao svoj buran temperament Fabio Fonjini je diksvalifikovan sa turnira u Barseloni zbog vređanja sudije. Italijan je igrao protiv Bernabea Miraljesa Zapate. On je izgubio prvi set rezultatom 6:0, a zatim je diskvalifikovan u drugom ...

VELIKI SKANDAL U ŠPANIJI: Fabio Fonjini diskvalifikovan sa turnira u Barseloni zbog vređanja sudije! VIDEO

Kurir - 21.04.2021

Italijanski teniser Fabio Fonjini diskvalifikovan je danas sa turnira u Barseloni zbog uvreda na račun linijskog sudije. Fonjini je u drugom kolu turnira u Barseloni gubio od Španca Bernabea Zapate Miraljesa sa 6:0, 4:4 u trenutku kada je diskvalifikovan, a nakon što je ...

SKANDAL! TENISER DISKVALIFIKOVAN, LINIJSKI SUDIJA U CENTRU PAŽNJE: Italijan opet poludeo, izbačen sa turnira!

Mondo - 21.04.2021

I Novak Đoković je ne tako davno bio diskvalifikovan zbog linijskog sudije, ali ovo što je Fonjini uradio je nesumnjivo mnogo gore Fabio Fonjini diskvalifikovan je po prvi put u karijeri i to sa turnira u Barseloni! Italijanski teniser je diskvalifikovan sa turnira iz serije ATP ...

ZBOG VREĐANJA LINIJSKOG SUDIJE: Fonjini diskvalifikovan sa turnira

Novosti - 21.04.2021

Fonjini je diskvalifikovan u meču protiv Zapate Miraljesa, pri rezultatu 6:0, 4:4 u korist španskog tenisera. U zvaničnom izveštaju navodi se da je Fonjini diskvalifikovan zbog verbalnog zlostavljanja linijskog sudije.

ITALIJAN VERBALNO ZLOSTAVLJAO SUDIJU: Ružne scene na turniru u Barseloni!

Espreso - 21.04.2021

To mu je prva diskvalifikacija u karijeri, a postao je tek je deseti igrač od 2000. koji je diskvalifikovan u toku meča Italijanski teniser Fabio Fonjini diskvalifikovan je danas sa turnira u Barseloni zbog uvreda na račun linijskog sudije.

Nadal izgubio set pa se izvukao, Fonjini diskvalifikovan

Mozzart Sport - 21.04.2021

Izgubio je Rafael Nadal od Rubljova u Monte Karlu i delovalo je da je na pomolu senzacija jer je španski teniser izgubio prvi servis protiv Ilije Ivaške na turniru u Barseloni. Ali, Španac je preokrenuo i izvukao se – 2:1 (3:6, 6:2, 6:4).

Fonjini diskvalifikovan

B92 - 21.04.2021

Italijanski teniser Fabio Fonjini diskvalifikovan je sa ATP turnira u Barseloni. Fonjini je diskvalifikovan u meču protiv Sapate Miraljesa. Pri isključenju Italijana rezultat je bio 6:0, 4:4, u korist španskog tenisera.

VREĐANJE MU DOŠLO GLAVE: Čovek koji stalno Srbe naziva "CIganima" DISKVALIFIKOVAN usred meča

Republika - 21.04.2021

Fonjini je diskvalifikovan tokom meča sa Bernabeom Zapatom Miraljesom zbog sukoba sa linijskim sudijom. Navodno, Italijan je verbalno zlostavljao arbitra, pa je pri rezultatu 6:0, 4:4 za Španca, izbačen sa turnira. To mu je prva diskvalifikacija u karijeri.