TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Počela manifestacija "Dani Beograda"

N1 - 16.04.2018

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević položio je venac na spomen obeležje na Kalemegdanu, na mestu gde je knez Mihailo Obrenović dobio ključeve grada od poslednjeg turskog komandanta Ali Riza-paše, čime su počeli "Dani Beograda".

Počasnom paljbom na Kalemegdanu otvoreni "Dani Beograda"

RTS - 16.04.2018

Počasna paljba na Savskoj terasi na Kalemegdanu, sa tri plotuna iz pet artiljerijskih oruđa Garde Vojske Srbije, označila je početak manifestacije "Dani Beograda" koja se u srpskoj prestonici održava od 16. do 19.

Beogradski vremeplov: Sećamo se važnih datuma

Mondo - 16.04.2018

Manifestacija "Dani Beograda" počela je danas. Njom se obeležavaju najznačajniji datumi u istoriji srpske prestonice. Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević položio je danas venac na spomen - obeležje na Kalemegdanu, na mestu gde je 1867.

Počasnom paljbom na Kalemegdanu otvoreni 'Dani Beograda'

Pink - 16.04.2018

Počasna paljba, na Savskoj terasi na Kalemegdanu, sa tri plotuna iz pet artiljerijskih oruđa Garde Vojske Srbije, označila je danas početak manifestacije 'Dani Beograda' koja se u srpskoj prestonici održava od 16. do 19. aprila.

Mladenović: Počinju „Dani Beograda“

Danas - 16.04.2018

Manifestacija „Dani Beograda”, kojom se obeležavaju najvažniji istorijski datumi našeg grada, počinje danas i trajaće do 19. aprila, a Beograđani će tokom ta četiri dana moći da se podsete ili da nauče nešto više o njegovoj istoriji, izjavio je zamenik gradonačelnika Andreja ...

"DANI BEOGRADA": Manifestacija počinje svečanom povorkom, a biće dodeljene i nagrade NAJZASLUŽNIJIM GRAĐANIMA

Dnevno - 16.04.2018

Centar obeležavanja "Dana Beograda" biće na Beogradskoj tvrđavi. Manifestacija "Dani Beograda" kojom se obeležavaju najvažniji istorijski datumi Beograda, počinje danas i trajaće do 19. aprila. Manifestacija počinje svečanom povorkom do spomen-obeležja na Kalemegdanu i ...

Obeležena 151. godišnjica predaje ključeva Beograda, NIKODIJEVIĆ: Zadatak nam je da, dostojni svojih predaka, stvaramo ...

Pink - 16.04.2018

19. april 1867. godine turski Ali Riza-paša izvršio je simboličnu predaju ključeva grada knezu Mihailu Obrenoviću, a Beograd i formalno postao srpski grad. Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević položio je danas venac na spomen - obeležje na Kalemegdanu, na mestu gde je ...

Počasnom paljbom otvoreni Dani Beograda

Danas - 16.04.2018

Počasna paljba, na Savskoj terasi na Kalemegdanu, s tri plotuna iz pet artiljerijskih oruđa Garde Vojske Srbije označila je početak jedinstvene manifestacije „Dani Beograda“ koji se u srpskoj prestonici odvijaju od 16. do 19. aprila, piše u saopštenju Ministarstva odbrane.

Naša prestonica slavi naredna 4 dana: Na "Danima Beograda" predstavlja se prošlost, ali i planovi za ...

Telegraf - 16.04.2018

Ovom manifestacijom se obeležavaju najznačajniji datumi u istoriji srpske prestonice Tokom manifestacije biće predstavljena istorija, tradicija, Beograd danas, ali i ono što se planira za budućnost. Tim povodom predsednik Skupštine grada položio je venac na spomen - obeležje na ...

Počasnom paljbom na Kališu otvoreni "Dani Beograda" (VIDEO)

BKTV - 16.04.2018

Glamurozna trodnevna manifestacija. Počasna paljba, na Savskoj terasi na Kalemegdanu, s tri plotuna iz pet artiljerijskih oruđa Garde Vojske Srbije označila je početak jedinstvene manifestacije „Dani Beograda“ koja će trajati do 19. aprila.

Dani Beograda počeli počasnom paljbom na Kalemegdanu

N1 - 16.04.2018

Počasnom paljbom sa Savske terase na Kalemegdanu, danas je otvorena trodnevna manifestacija "Dani Beograda" kojom se obeležava godišnjica prvog pominjanja imena Beograda 878. godine i turske predaje grada Kneževini Srbiji 1878. godine.

GRMELO SA KALEMEGDANA: Počasnom paljbom otvorena manifestacija DANI BEOGRADA

Dnevno - 17.04.2018

Počasnom paljbom sa Savske terase na Kalemegdanu, sinoć je otvorena trodnevna manifestacija "Dani Beograda" kojom se obeležava godišnjica prvog pominjanja imena Beograda 878. godine i turske predaje grada Kneževini Srbiji 1878. godine.