TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PRIŠTINA U PANICI: Albanski portal Zeri trdi da su srpski tenkovi krenuli na Gnjilane!

Kurir - 14.02.2018

Prištinski portal Zeri objavio je vest da na "desetogodišnjicu proglašenja nezavisnosti Kosova" Srbija šalje tenkove na Kosovo. Zeri je objavio video koji, kako je navedeno, prikazuje srpske tenkove kako se kreću kroz Preševo prema selu Mučibaba u blizini Gnjilana, gde se nalazi ...

ALBANCI U PANICI: Srpski tenkovi “krenuli na Kosovo” (VIDEO)

Novosti - 14.02.2018

Snimak tenkova Vojske Srbije koji se spremaju za proslavu Dana državnosti izazvao strah nakon vesti na prištinskom portalu PRIŠTINSKI sajt „Zeri“ objavio je dramatičnu informaciju da Srbija šalje tenkove na granicu s Kosovom.

VELIKA PANIKA U PRIŠTINI: Albanski portal Zeri trdi da su srpski tenkovi krenuli na Gnjilane!

Srbija24 - 14.02.2018

Prištinski portal Zeri objavio je vest da na „desetogodišnjicu proglašenja nezavisnosti Kosova“ Srbija šalje tenkove na Kosovo. Zeri je objavio video koji, kako je navedeno, prikazuje srpske tenkove kako se kreću kroz Preševo prema selu Mučibaba u blizini Gnjilana, gde se nalazi ...

(VIDEO) SRPSKI TENKOVI KRENULI NA KOSOVO: Albanski sajt objavio dramatičnu informaciju I DIGAO PANIKU U PRIŠTINI!

Informer - 14.02.2018

Prištinski sajt „Zeri“ objavio je dramatičnu informaciju da Srbija šalje tenkove na granicu s Kosovom Uz tekst je priložen i video-snimak srpskih tenkova koji se kreću od Preševa do graničnog prelaza u selu Mučibaba, na granici sa Gnjilanom.

Srpski tenkovi KRENULI NA KOSOVO! Albanci u PANICI! (VIDEO)

Srbija Danas - 14.02.2018

Prištinski sajt „Zeri“ objavio je dramatičnu informaciju da Srbija šalje tenkove na Kosovo. Uz tekst je priložen i video-snimak srpskih tenkova koji se kreću od Preševa do administrativnog prelaza u selu Mučibaba, na opštinskoj granici sa Gnjilanom.

Drama i panika u Prištini! "Srbija tenkovima krenula na Kosovo!"

BKTV - 14.02.2018

Prištinski sajt „Zeri“ objavio je dramatičnu informaciju da Srbija šalje tenkove na granicu s Kosovom. Uz tekst je priložen i video-snimak srpskih tenkova koji se kreću od Preševa do graničnog prelaza u selu Mučibaba, na granici sa Gnjilanom.

DRAMA Prištine: "Srpski tenkovi krenuli na Kosovo"

Mondo - 14.02.2018

Prištinski sajt Zeri se poigrao s živcima građana Kosova, jer je objavio dramatičnu informaciju da Srbija šalje tenkove na granicu s Kosovom. Uz tekst je priložen i video-snimak srpskih tenkova koji se kreću od Preševa do administrativne linije/graničnog prelaza u selu Mučibaba, ...

Prištinski mediji podigli paniku na Kosovu zbog tenkova Vojske Srbije: Ne plašite se, samo proslavljamo Dan državnosti

Telegraf - 15.02.2018

Objavili su i "dramatičan" snimak tenkova koji se kreću od Preševa ka Mučibabi Prištinski sajt Zeri se poigrao sa živcima građana Kosova, jer je objavio dramatičnu informaciju da Srbija šalje na granicu s Kosovom.