TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Andreana Čekić novim izgledom ŠOKIRALA mnoge! Pevačica gotovo neprepoznatljiva! (FOTO)

Srbija Danas - 22.05.2020

Andreana Čekić šokirala je mnoge novom objavom na Instagramu, a negativni komentari su ovog puta preovladali. - Nema nevidljivog, ima samo nemoćnih očiju, Mika Antić - napisala je kratko pevačica u opisu fotografije.

Andreani Čekić poručili da je toliko izoperisana da više ne liči na sebe, ali to nije sve

Telegraf - 22.05.2020

Andreana Čekić izazvala je polemiku na Instagramu zbog novih slika koje je objavila, a na kojima izgleda potpuno drugačije. U pitanju su dve pevačicine slike na kojima ima i nešto drugačiju frizuru, ali ono što je većina njenih pratilaca prokomentarisala jeste njen izgled lica, ...

"ONA VIŠE NE LIČI NA SEBE": Andreana Čekić novom fotografijom izazvala LAVINU KOMENTARA, fanovi tvrde da je PRETERALA

Kurir - 23.05.2020

Andreana Čekić objavila je fotografiju na svom Instagram profilu i izazvala bujicu negativnih komentara. - Nema nevidljivog, ima samo nemoćnih očiju - Mika Antić - napisala je kratko Andreana u opisu fotografija koje su podigle pravu buru na društvenim mrežama.

"OVA VIŠE NE LIČI NA SEBE" Andreana Čekić novim izdanjem pokrenula BUJICU PORUKA, pljušte komentari da se IZOBLIČILA ...

Blic - 22.05.2020

Andreana Čekić šokirala je mnoge novom objavom na Instagramu, pa se komentari ispod fotografija samo nižu, a i te kako su ...

"Tada me niko ne može videti da plačem" Andreana Čekić rastužila pratioce, ova poruka nikoga ne ostavlja ravnodušnim! ...

Pink - 22.05.2020

Šta li ju je ovako slomilo? Pevačica Andreana Čekić uspela je jednom svojom objavom na Instagramu da zbuni i zabrine sve svoje pratioce. Ona je podelila srceparajući citat, a mnogi su pomislili da se upravo pevačica ovako oseća, te su se zapitali šta ju je slomilo.

DARKO LAZIĆ I ANDREANA ČEKIĆ SRPSKI BONI I KLAJD! Kad bi ubio čoveka, pomogla bih mu da ga ZAKOPA!

Kurir - 21.05.2020

Andreana Čekić toliko voli i poštuje Darka Lazića da je zbog njega na sve spremna. Pevačica tvrdi da bi za svog kuma, kolegu i najboljeg prijatelja prikrila i najstrašniji zločin. - Darka volim kakav god da je i šta god radio i uradio.

"Kada bi Darko ubio nekog, pomogla bih mu da ga zakopa" Andreana Čekić šokirala domaću javnost skandaloznom izjavom!

Pink - 21.05.2020

Toliko ga voli. Pevačica Andreana Čekić ne krije koliko je privržena svom prijatelju i kumu Darku Laziću . Ona je nedavno izjavila da bi mu bila čak i saučesnik u zločinu, te da, kada bi on ubio nekoga, ona bi mu pomogla da ga zakopaju.

NESMOTRENA IZJAVA ANDREANE ČEKIĆ IZAZVALA LAVINU OSUDA: Kada bi Darko ubio čoveka, pomogla bih mu da zakopa leš!

Informer - 21.05.2020

Skandalozna izjava... Andreana Čekić toliko voli i poštuje Darka Lazića da je zbog njega na sve spremna. Pevačica tvrdi da bi za svog kuma, kolegu i najboljeg prijatelja prikrila i najstrašniji zločin. - Darka volim kakav god da je i šta god radio i uradio.

OVA VIŠE NE LIČI NA SEBE: Andreana Čekić objavila fotku u novom IZDANJU, pa dobila BUJICU NEGATIVNIH komentara! (FOTO)

Kurir - 22.05.2020

Andreana Čekić objavila je fotografiju na svom Instagram profilu i izazvala bujicu negativnih komentara. "Nema nevidljivog, ima samo nemoćnih očiju, Mika Antić" napisala je kratko Andreana u opisu slika, o kojima se priča.

"Izobličila se operacijama?"

ALO - 22.05.2020

Pljušte komentari! Andreana Čekić šokirala je mnoge novom objavom na Instagramu, pa se komentari ispod fotografija samo nižu, a i te kako su podeljeni. - Nema nevidljivog, ima samo nemoćnih očiju, Mika Antić - napisala je kratko Andreana u opisu slika, o kojima se priča.

(FOTO) "Ova više ne liči na sebe": Andreana Čekić zapanjila sve novim izgledom, negativni komentari samo pljuše!

Republika - 22.05.2020

- Nema nevidljivog, ima samo nemoćnih očiju, Mika Antić - napisala je kratko Andreana u opisu slika, o kojima se priča. - "Zar ste toliko sve bile iskompleksirane kad skoro ni jedna više ne liči na sebe od operacija...

SVA OD PLASTIKE! Andreana Čekić se pohvalila, a onda ju je sačekalo NEPRIJATNO IZNENAĐENJE, njeni pratioci ZGROŽENI! ...

Informer - 22.05.2020

Nije se nadala ovakvom ishodu? Pevačica Andreana Čekić je želela da se pohvali pratiocima na društvenoj mreži Instagram svojim izgledom, te je objavila je fotografiju koja je izazvala bujicu negativnih komentara.

"OVA VIŠE NE LIČI NA SEBE" Andreana Čekić razbesnela fanove, ne mogu da veruju šta je uradila! OSULI PALJBU! (FOTO)

Pink - 22.05.2020

Haos na Instagramu! Andreana Čekić šokirala je mnoge novom objavom na Instagramu, pa se komentari ispod fotografija samo nižu, a i te kako su podeljeni. - Nema nevidljivog, ima samo nemoćnih očiju, Mika Antić - napisala je kratko Andreana u opisu slika, o kojima se priča.

Pevačici poručili da je toliko izoperisana da više NE LIČI na sebe: Zbog ovih fotografija Andreana Čekić je dobila ...

Novosti - 22.05.2020

Pevačica je podigla prašinu novim slikama na Instagramu PEVAČICA Andreana Čekić izazvala je polemiku na Instagramu zbog novih slika koje je objavila, a na kojima izgleda potpuno drugačije. U pitanju su dve njene slike na kojima ima i nešto drugačiju frizuru, ali ono što je ...

ANDREANA ČEKIĆ VIŠE NE LIČI NA SEBE! Nakon ogromne promene usledili komentari koji urnišu! (FOTO)

Espreso - 22.05.2020

Pevačica je promenila boju kose Andreana Čekić šokirala je mnoge novom objavom na Instagramu, a negativni komentari su ovog puta preovladali. - Nema nevidljivog, ima samo nemoćnih očiju, Mika Antić - napisala je kratko pevačica u opisu fotografije.