TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bjelovarsko-bilogorska županija uplatila 50 tisuća kuna za pomoć Zagrebu

N1 - 26.03.2020

Bjelovarsko-bilogorska županija uključila se u humanitarnu akciju pomoći Zagrebu uplatom 50 tisuća kuna na račun Hrvatskog Crvenog križa. "Pandemija koronavirusa u potpunosti je promijenila našu svakodnevicu i našu životnu rutinu.

Na bjelovarskom području i dalje samo dvoje zaraženih koronavirusom

Index.hr - 26.03.2020

NA PODRUČJU Bjelovarsko-bilogorske županije i dalje su samo dvije osobe zaražene koronavirusom, ali broj osoba u samoizolaciji porastao je sa njih 50 na 764 osobe, rečeno je na konferenciji za novinare županijskog Stožera civilne zaštite.

Jeste li ga vidjeli? Policija ga traži zbog krađe parfema

24sata.hr - 26.03.2020

Bjelovarska policija objavila je fotografiju muškarca kojega traže vezano uz krađu skupocjenih parfema iz drogerije u Bjelovaru. Mole građane koji znaju nešto o njemu da se jave na 192 Bjelovarska policija objavila je fotografiju muškarca, kojega traže zbog sumnje da bi mogao ...

Županija će plaćati kamate za kredite koje će podizati poduzetnici u Bjelovaru

Index.hr - 25.03.2020

UKUPNO deset milijuna kuna osigurano je rebalansom proračuna Bjelovarsko-bilogorske županije za mjere suzbijanja koronavirusa na području županije te za pomoć gospodarstvenicima, obrtnicima i poljoprivrednicima, kažu iz Županije.

Trojica migranta uhvaćena na području Čazme

Vecernji.hr - 25.03.2020

S obzirom na to da je utvrđeno da su nezakonito ušli na područje Republike Hrvatske prema njima će se provesti postupak sukladno Zakonu o strancima - priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske Iako migrantska kriza nije u fokusu, ona ne jenjava.