TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TAJNA OPERACIJA BRITANSKIH KOMANDOSA: Uspešno izvršena akcija u vodama Engleske, ali oni ćute o tome! (VIDEO)

Srbija Danas - 26.10.2020

Policija je uhapsila sedam osoba nakon što su se britanski specijalci ukrcali na tanker. Sedam muškaraca uhapšeno je zbog sumnje da su preuzeli kontrolu nad brodom, saopštila je u ponedeljak britanska policija nakon što su specijalne snage prethodne večeri napale tanker za naftu ...

Jedva izvukli ŽIVU GLAVU! Britanski specijalci spasili grčke pomorce od slepih putnika: Hteli da ih UBIJU

Republika - 26.10.2020

- Informisali smo britanske vlasti da su na brodu pronađeni slepi putnici i da smo zabrinuti za bezbednost s obzirom da se u poslednje vreme slepi putnici ponašaju izrazito neprijateljski - stoji u saopštenju uprave kompanije Navios Tanker, vlasnika broda Nave Andromeda, preneo ...

SOS grčkog broda u Lamanšu i akcija britanskih specijalaca

B92 - 26.10.2020

London -- Nakon upada britanskih specijalaca na grčki naftni tanker u Lamanšu zbog sumnje da je otet, posada je na bezbednom. To je saopštio britanski ministar zdravlja Met Henkok. Pripadnici specijalnih pomorskih snaga koje su locirane na samo nekoliko kilometara od mesta u ...

Nastavljena potraga za mornarima nakon eksplozije na tankeru u Azovskom moru

Sputnik - 26.10.2020

Zbog eksplozije na tankeru „General Azi Aslanov“ na Azovskom moru, otpao je i upao u vodu deo konstrukcije, ali ne postoji opasnost od potapanja samog broda, izjavio je za Sputnjik predstavnik Savezne službe za morski i rečni saobraćaj Aleksej Kravčenko.

Britanska vojska preuzela kontrolu nad tankerom s ilegalnim putnicima

Index.hr - 26.10.2020

BRITANSKA vojska je u nedjelju navečer uhitila sedmero osumnjičenika i "preuzela nadzor" nad tankerom na jugu Engleske čijoj su posadi bili zaprijetili ilegalni putnici na brodu, priopćilo je ministarstvo obrane.

IMA ŽRTAVA? Na mesto eksplozije ruskog tankera upućen spasilački helikopter (FOTO)

Srbija Danas - 25.10.2020

Na mesto potrage za mornarima koji su nestali posle eksplozije na tankeru "General Azi Aslanov" u Azovskom moru upućen je helikopter, saopštio je načelnik uprave Ministarstva za Vanredne situacije Rusije Krasnodarskog kraja general-pukovnik Oleg Volinkin za televiziju "Zvezda".

DRAMA U BRITANSKIM VODAMA: Otet tanker, vlasnici negiraju, vojska spremna da reaguje! (VIDEO)

Espreso - 25.10.2020

Nastao je veliki incident koji još uvek traje nakon što je otkrivena grupa "slepih" putnika skrivena u brodu za prevoz nafte dok se kretala ka Sautemptonu Policija se trenutno bavi "bezbednosnim incidentom", koji navodno uključuje grupu od "najmanje" sedam "slepih" putnika na ...

DRAMA U BRITANSKIM VODAMA: Vojska spremna da reaguje! (VIDEO)

Pravda - 25.10.2020

Danas je nastao veliki incident koji još uvek traje nakon što je otkrivena grupa "slepih" putnika skrivena u brodu za prevoz nafte dok se kretala ka Sautemptonu. Policija se trenutno bavi "bezbednosnim incidentom", koji navodno uključuje grupu od "najmanje" sedam "slepih" ...

Tanker na jugu Engleske satima mijenjao smjer, pozvana policija

N1 - 25.10.2020

Britanska policija u nedjelju je mobilizirana zbog incidenta na tankeru na jugu Engleske, rekla je odvjetnička tvrtka koja predstavlja brodovlasnika, spominjući nazočnost slijepih putnika, ali odbacujući mogućnost otmice.

VOJSKA PREUZELA KONTROLU NAD TANKEROM: Incident na Lamanšu, uhapšeno sedam slepih putnika

Novosti - 25.10.2020

BRITANSKA vojska preuzela je kontrolom nad tankerom "Nejv Andromeda" koji je plovio Lamanšom, na kojem je uhapšeno sedam slepih putnika koji su pretili članovima posade, prenela je agencija Rojters. Britanska policija je saopštila da su članovi posade na tankeru prijavili da su ...

Britanska vojska preuzela kontrolu nad tankerom s ilegalnim putnicima

N1 - 26.10.2020

Britanska vojska je u nedjelju navečer uhitila sedmero osumnjičenika i "preuzela nadzor" nad tankerom na jugu Engleske čijoj su posadi bili zaprijetili ilegalni putnici na brodu, priopćilo je ministarstvo obrane.

NEMA OPASNOSTI OD POTONUĆA! Nakon eksplozije tankera, nastavlja se potraga za nestalim mornarima! (FOTO)

Informer - 26.10.2020

Zbog eksplozije na tankeru „General Azi Aslanov“ na Azovskom moru, otpao je i upao u vodu deo konstrukcije, ali ne postoji opasnost od potapanja samog broda, izjavio je za medije predstavnik Savezne službe za morski i rečni saobraćaj Aleksej Kravčenko.

BRITANCI PRIMILI SOS! Specijalci upali na grčki tanker u Lamanšu, posada bezbedna!

Informer - 26.10.2020

Nakon upada britanskih specijalaca na grčki naftni tanker u Lamanšu zbog sumnje da je otet, posada je na bezbednom, saopštio je britanski ministar zdravlja Met Henkok Pripadnici specijalnih pomorskih snaga koje su locirane na samo nekoliko kilometara od mesta u Lamanšu sa kojeg ...

TREĆI DAN POTRAGE ZA MORNARIMA: Preko 70 ljudi angažovano u akciji spašavanja (FOTO)

Srbija Danas - 26.10.2020

Zbog eksplozije na tankeru "General Azi Aslanov" na Azovskom moru, otpao je i upao u vodu deo konstrukcije, ali ne postoji opasnost od potapanja samog broda, izjavio je predstavnik Savezne službe za morski i rečni saobraćaj Aleksej Kravčenko.

Na grčkom tankeru pronađeni slepi putnici

RTV - 26.10.2020

Nakon upada britanskih specijalaca na grčki naftni tanker u Lamanšu zbog sumnje da je otet, oglasila se kompanija u čijem je vlasništvu brod, saopštila da niko od članova posade nije povređen i zahvalila se britanskim vlastima na profesionalno izvedenoj akciji.

INCIDENT KOD LAMANŠA Slepi putnici napali posadu tankera, intervenisala vojska i policija

Blic - 25.10.2020

Britanska vojska preuzela je kontrolom nad tankerom "Nejv Andromeda" koji je plovio Lamanšom, na kojem je uhapšeno sedam slepih putnika koji su pretili članovima posade, prenela je agencija Rojters. Britanska policija je saopštila da su članovi posade na tankeru prijavili da su ...

DRAMA U BRITANSKIM VODAMA: Otet tanker, vlasnici negiraju, vojska spremna da reaguje! (VIDEO)

Srbija Danas - 25.10.2020

Policija se trenutno bavi "bezbednosnim incidentom", koji navodno uključuje grupu od "najmanje" sedam "slepih" putnika na tankeru za prevoz nafte u blizini ostrva Vajt. Tanker plovi pod libijskom zastavom. Danas oko 9 sati ujutru upućen je poziv.

POKUŠALI DA OTMU TANKER KOD OSTRVA VAJT: Velika drama u britanskim vodama, uhapšeno 7 slepih putnika (VIDEO)

Kurir - 25.10.2020

Portparol policije u Hempširu rekao je da je policija upoznata sa situacijom i da se dogodio incident na brodu, koji i dalje traje, južno od ostrva. "Nejv Andromeda" bio je prisiljen da se ukotvi južno od Sendauna.

Slepi putnici pretili posadi tankera u Lamanšu, uhapšeno sedam osoba

RTS - 25.10.2020

Britanska policija saopštila je da su slepi putnici navodno pokušali da otmu naftni tanker u Lamanšu. Vojne snage Ujedinjenog Kraljevstva preuzele su kontrolu nad brodom. U incidentu nije bilo ...

INCIDENT NA PLOVILU U ENGLESKOJ: Posada sa slepim putnicima se na vreme sakrila

Srbija Danas - 25.10.2020

Policija istražuje bezbednosni incident na tankeru za naftu, u kojem je učestvovao manji broj slepih putnika, u blizini ostrva Vajt, kod južne obale Engleske. Prema navodima, na tankeru je otkriveno najmanje šest slepih putnika.

Incident na tankeru sa slepim putnicima, Engleska policija istražuje

B92 - 25.10.2020

Policija istražuje bezbednosni incident u kojem je učestvovao manji broj slepih putnika na tankeru za naftu na ostrvu Vajt, javlja Skaj Njuz. Prema navodima, na tankeru je otkriveno najmanje šest slepih putnika.

Tanker na jugu Engleske satima mijenjao smjer, pozvana policija

Index.hr - 25.10.2020

BRITANSKA policija danas je mobilizirana zbog incidenta na tankeru na jugu Engleske, rekla je odvjetnička tvrtka koja predstavlja brodovlasnika, spominjući nazočnost slijepih putnika, ali odbacujući mogućnost otmice.

OBJAVLJEN SNIMAK KATASTROFALNE EKSPLOZIJE: Tanker ostao prepolovljen na Azovskom moru (VIDEO)

Srbija Danas - 25.10.2020

Ministarstvo za vanredne situacije Rusije objavilo je snimak posledica incidenta na tankeru „General Azi Aslanov“ na Azovskom moru. Sa snimka se vidi da je eksplozija najpre oštetila palubu broda, tako da njen deo visi preko broda.

Pokušaj otmice tankera kod ostrva Vajt

Vijesti.ba - 25.10.2020

Britanska policija i Obalska straža rješavaju pokušaj otmice tankera koji je plovio pod liberijskom zastavom u vodama kod ostrva Vajt, piše "Gardian". Portparol policije u Hempširu rekao je da je policija upoznata sa situacijom i da se dogodio incident na brodu, koji i dalje ...

VATRA SE NADVILA NAD MOREM! ŽESTOKA EKSPLOZIJA! U toku je spasilačka operacija, potraga za nestalim osobama! (VIDEO)

Pravda - 25.10.2020

Tri osobe se vode kao nestale, a 10 je spašeno posle današnje eksplozije na praznom ruskom tankeru u Azovskom moru, saopštila je ruska federalna pomorska agencija. Tanker "Azi Aslanov" plovio je kroz Kerčki moreuz prema Rostovu na Donu, prenosi TAS S.

Potraga za nestalim mornarima: Na mesto eksplozije ruskog tankera upućen spasilački helikopter

Sputnik - 25.10.2020

Na mesto potrage za mornarima koji su nestali posle eksplozije na tankeru „General Azi Aslanov“ u Azovskom moru upućen je helikopter, saopštio je načelnik uprave Ministarstva za Vanredne situacije Rusije Krasnodarskog kraja general-pukovnik Oleg Volinkin za televiziju „Zvezda“.

Objavljen snimak posledica eksplozije na tankeru na Azovskom moru /video/

Sputnik - 25.10.2020

Ministarstvo za vanredne situacije Rusije objavilo je snimak posledica incidenta na tankeru „General Azi Aslanov“ na Azovskom moru. Na snimku se vidi da je eksplozija prvo pštetila palubu broda i njen deo sada visi preko broda.