TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Luis Skola OSTAJE na parketu... petostrukog prvaka Evrope!

Mondo - 01.07.2020

Novi klub Luisa Skole je legendarna italijanska ekipa koja sedamdesetih godina prošlog veka nije propuštala finala Kupa šampiona. Luis Skola vodi žestoku bitku sa "krštenicom" , ali i pred toga što je uveliko zagazio u petu deceniju još nije odlučio da kaže zbogom igračkoj ...

Skola produžio karijeru potpisom za Vareze

RTS - 01.07.2020

Legendarni argentinski košarkaš Luis Skola potpisao je jednogodišnji ugovor sa italijanskim Varezeom, objavio je taj ...

Košarkaška ikona ima 40 godina i ne misli na penziju. Pojačao višestrukog prvaka Evrope

Telegraf - 01.07.2020

Poznati argentinski košarkaš Luis Skola još ne razmišlja o odlasku u penziju iako ima punih 40 godina i dobrano gazi 41 . Posle NBA karijere i izleta u Kinu, Skola, koji je prošle sezone igrao u Milanu, ostaće na Apeninima i igrati za Vareze sledeću sezonu.

Luis Skola ima novi klub

B92 - 01.07.2020

Argentinski košarkaš Luis Skola novi je igrač italijanskog Varezea. On se nedavno rastao sa Armanije iz Milana, ali je odlučio da ostane u Palakanestru. Skola (40) je u dresu manekena protekle sezone postizao prosečno u Evroligi 9,2 poena i beležio 4,4 skoka.

Skoli se još igra, potpisao za Vareze

N1 - 01.07.2020

Argentinski košarkaš Luis Skola će i u petoj deceniji igrati košarku jer je u sredu ozvaničena njegova saradnja sa italijanskom ekipom Vareze. Posle jedne sezone provedene u Evroligi, u Armaniju, Luis Skola će ostati u Italiji ali u ekipi Varezea.

IMA 40 I KUSUR I NE ZANIMA GA PENZIJA: Luis Skola je košarkaški fanatik - potpisao za čuveni italijanski klub!

Espreso - 01.07.2020

Skola je u karijeri igrao u Argentini, Evropi, NBA-u i Kini Luis Skola još ne razmišlja o odlasku u penziju iako ima punih 40 godina. Posle NBA karijere i epizode u Kini, Skola, koji je prošle sezone igrao u Milanu, ostaće na Apeninima i igrati za Vareze sledeću sezonu.

Uništio nam je san o medalji, a sada ima novi klub!

Republika - 01.07.2020

On je nedavno napustio ekipu Armanija, ali je odlučio da i dalje ostane u Italiji. Skola (40) je u dresu manekena protekle sezone postizao prosečno u Evroligi 9,2 poena i beležio 4,4 skoka. Pre toga nastupao je u NBA ligi 10 godina, igrajući za Finiks, Indijanu, Toronto i ...

Peta decenija košarkaške klase: Skola zvanično u Varezeu

Mozzart Sport - 01.07.2020

Kakav igrač, kakav sportska veličina! Legendarni Luis Skola stavio je paraf na jednogodišnji ugovor sa italijanskom Varezeom, uz opciju da ona bude produžena na još godinu dana. Argentinac je u aprilu proslavio 40.

Legendarni Skola ne namerava da stane ni sa 40 godina: Argentinac potpisao za Vareze

Vesti Online - 01.07.2020

Skola, koji je u aprilu napunio 40 godina, prošlu sezonu proveo je u Armaniju iz Milana. Krlni centar 10 godina igrao je u NBA ligi, dve sezone proveo je u Kini, da bi posle Svetskog prvenstva 2019. godine potpisao za italijanski tim.

Skola potpisao za Vareze

RTV - 01.07.2020

Argentinski košarkaš Luis Skola od sledeće sezone biće igrač italijanskog Varezea, saopštio je klub. Skola, koji je u aprilu napunio 40 godina, prošlu sezonu proveo je u Armaniju iz Milana. Krilni centar 10 godina igrao je u NBA ligi, dve sezone proveo je u Kini, da bi posle ...

NE NAMERAVA DA OKAČI PATIKE O KLIN: Skola potpisao za Vareze!

Kurir - 01.07.2020

Skola, koji je u aprilu napunio 40 godina, prošlu sezonu proveo je u Armaniju iz Milana. Krlni centar 10 godina igrao je u NBA ligi, dve sezone proveo je u Kini, da bi posle Svetskog prvenstva 2019. godine potpisao za italijanski tim.

Tango ne prestaje

ALO - 01.07.2020

U Evroligi je odigrao 28 utakmica, ostvarivši prosečan učinak od 9,2 poena i 4,4 skoka. Argentinski košarkaš Luis Skola od sledeće sezone biće igrač italijanskog Varezea, saopštio je klub. Skola, koji je u aprilu napunio 40 godina, prošlu sezonu proveo je u Armaniju iz Milana.

NIJE KRAJ: Skola potpisao za novi klub

Srbija Danas - 01.07.2020

Argentinski košarkaš Luis Skola od sledeće sezone biće igrač italijanskog Varezea. Skola, koji je u aprilu napunio 40 godina, prošlu sezonu proveo je u Armaniju iz Milana. Krilni centar 10 godina igrao je u NBA ligi, dve sezone proveo je u Kini, da bi posle Svetskog prvenstva ...