TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Elena kitić i dara bubamara pokazale „poprsje“ a bekvalčevu rasplakala ćerka! Kurir tv

Kurir - 14.08.2019

Da li zbog viokih temperatura ili nečeg sasvim trećeg, tek naše estradne zvezde su se „razgolitile“ ili bolje reći pohvalile su se svojim grudima na društvenim mrežama. Jedino je Nataša Bekvalac dan provela sa svojom ćerkom.

Elena Kitić prevazišla popularne roditelje: Evo kako Mile komentariše ćerkinu karijeru

24online - 14.08.2019

Elena Kitić, ćerka poznatog muzičkog para Merte Savić i Mileta Kitića, uspela je da prevaziđe svoje uspešne roditelje. Naime, mlada pevačica se, kako i godine nalažu, ponela novim trendom, a za saradnju odabra je uspešnu ekipu.

ZMIJSKO TELO, PROVOCIRA U BIKINIJU Ćerka folkera navikla na BEZOBRAZAN LUKSUZ, a slika sa jahte sve je razbesnela

Blic - 14.08.2019

Pevačica Elena Kitić, ćerka Marte Savić i Mileta Kitića, trenutno se odmara sa roditeljima na Hvaru, krstareći na luksuznoj jahti. Elena je nedavno svoje pratioce sa društvenih mreža iznenadila fotografijama zabeleženim upravo na porodičnom odmoru.

SKINULA SE ELENA KITIĆ! Dok letuje sa roditeljima i uživa na jahti, Miletova ćerka odlučila da pokaže ATRIBUTE, jači ...

Pink - 14.08.2019

Ostavila sve bez daha! Mile Kitić i Marta Savić trenutno borave na Hvaru zajedno sa svojom ćerkom Elenom , gde uživaju u porodičnom odmoru. Kitići su sebi obezbedili odmor iz snova, a čak su dan proveli i na jahti kojom su krstarili po moru.

ELENA KITIĆ POKAZALA BUJNO POPRSJE: Pevačeva naslednica uživa kao HOLIVUDSKA DIVA dok sa Martom i tatom krstari na ...

Kurir - 13.08.2019

Elena Kitić boravi na Hvaru sa roditeljima, a upravo tamo su i nastale fotke na kojima naslednica pevača izgleda itekako privlačno. Naime, Mile Kitić i Marta Savić su ćeki priuštili odmor iz snova, a oni su na jahti dan proveli krstareći.

Gde ih je krila dosad? Elena Kitić se fotkala u kupaćem i svi zure bez reči u njeno poprsje!

Puls online - 13.08.2019

Iako je zastupljena na muzičkoj sceni već nekoliko godina unazad Elena Kitić nikada nije igrala na kartu golotinje ne bi li dospela u središte interesovanja javnosti. Štaviše, obično svi komentarišu njen istančan ukus kada je moda u pitanju i nazivaju je pretečom mnogih trendova ...

ŠOKANTNA ISPOVEST CECE KITIĆ Rekla sam mužu nasilniku: Ubij me, ja više neću ovako da živim

Kurir - 13.08.2019

Ona je iznela malo poznate detalje iz svog privatnog života i otkrila kako je bivšem suprugu rekla da više ne želi da živi s njim, idući čak toliko daleko da je bila spremna i da izgubi život zbog toga. - Žena mora pre svega da bude finansijski samostalna u odnosu na svog muža.

"UBIJ ME, JA OVAKO NEĆU DA ŽIVIM!" Bolna ispovest Cece Kitić zbog koje je Srbija zanemela

Blic - 13.08.2019

Svetlana Ceca Kitić, po mnogim ocenama najbolja rukometašica svih vremena, otkrila je još jedan detalj iz života koji je šokirao srpsku javnost. Ona je počela priču o samostalnosti, ali je došla i do bolne tačke.