TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ivana Španović najavila kada bi mogla da završi karijeru

Novosti - 10.10.2019

Evropski šampionat 2017. bio je pokazatelj da smo tu ulogu odigrali veoma dobro i da je to takmičenje ostalo svima u lepom sećanju - rekla je Ivana Bila je Ivana Španović deo srpske delegacije koja je pokušala da dobije organizaciju SP 2020. godine.

Španovićeva najavila kraj karijere za 2022. godinu

N1 - 10.10.2019

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović otkrila je za Sportski žurnal da bi volela da završi karijeru obaranjem rekorda na dvoranoskom prvenstvu sveta u Beogradu. Španovićeva se u ponedeljak vratila treninzima, mesec i po dana posle povrede zadnje lože desne noge zbog čega je ...

Španovićeva najavila kraj karijere!

B92 - 10.10.2019

Aktuelna šampionka Evrope u skoku u dalj u dvoraani, Ivana Španović, najavila je da bi 2022. godine mogla da se oprosti od atletike. Ona je u ekskluzivnom intervjuu za "Sportski žurnal" poručila da oporavak posle povrede zadnje lože, zbog koje je nije bilo na Svetskom prvenstvu ...

ŠPANOVIĆEVA NAJAVILA KRAJ KARIJERE Ivana želi OPROŠTAJ UZ SVETSKI REKORD u „Areni”

Blic - 10.10.2019

Ivana Španović je u intervjuu za „Sportski žurnal” istakla da razmišlja o završetku karijere 2022. Rođena Zrenjaninka je u Berlinu 1. septembra zaradila povredu mišića zadnje lože zbog koje je morala da odustane od najvećeg sportskog atletskog takmičenja ove godine - Svetskog ...

Ivana najavila oproštaj od atletike?

Vesti Online - 10.10.2019

Ivana Španović prebrodila je težak period posle povrede koja ju je sprečila da nastupa na Svetskom prvenstvu u Dohi. Najavila je da će se sledeće nedelje vratiti treninzima posle pauze i krenuti polako pripreme za izazove u novoj sezoni. – Počinjem sa uvodnim radom 15.

NEĆEMO JOŠ DUGO UŽIVATI: Ivana Španović NAJAVILA kad bi mogla da ZAVRŠI karijeru

Srbija Danas - 10.10.2019

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović prebrodila je težak period nakon povrede koja ju je sprečila da nastupa na Svetskom prvenstvu u Dohi. Najavila je da će se sledeće nedelje vratiti treninzima posle pauze i krenuti polako pripreme za izazove u novoj sezoni.

Ivana Španović najavila kraj karijere!

Sportske.net - 10.10.2019

Srpkinja ima 29 godina. Srpska atletičarka Ivana Španovića uskoro kreće sa treninzima nakon pauze zbog povrede, a u intervjuu za Sportski žurnal je otkrila i svoje dugoročne planove. "Počinjem sa uvodnim radom 15.

POVREDE SU ODNELE DANAK: Ivana Španović najavila mogući kraj karijere!

Espreso - 10.10.2019

Skakačica u dalj, koja je na velikim takmičenjima osvojila 11 odličja, najavila je da će 2020. braniti zlato na Svetskom prvenstvu u dvorani Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović prošla je užasan period posle povrede zbog koje nije nastupala na Svetskom prvenstvu u Dohi.

IVANA ŠPANOVIĆ NAJAVILA KRAJ KARIJERE! Ovako želi da se oprosti od "kraljice sportova"

Informer - 10.10.2019

Sjajna skakačica u dalj Ivana Španović, koja je na velikim takmičenjima osvojila 11 odličja, najavila je da će 2020. braniti zlato na Svetskom prvenstvu u dvorani u Kini u martu, pre nastupa u Tokiju na Olimpijskim igrama Ona je najavila da bi 2022.

Ivana Španović najavila mogući kraj karijere

Srbija24 - 10.10.2019

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović prošla je užasan period posle povrede zbog koje nije nastupala na Svetskom prvenstvu u Dohi. Sledeće nedelje, konačno, vraća se treninzima. – Počinjem sa uvodnim radom 15.

IVANA ŠPANOVIĆ NAJAVILA KRAJ KARIJERE: Najbolja srpska atletičarka progovorila o povlačenju iz kraljice sportova (FOTO)

Kurir - 10.10.2019

Ona je najavila da bi 2022. mogla da se oprosti od atletike, a volela bi da to učini na spektakularan način, pred domaćom publikom. - Volela bih da budemo izabrani za domaćeine Svetskog prvenstva 2022. u dvorani.

Ivana Španović najavila kraj karijere

24online - 10.10.2019

Sjajna skakačica u dalj Ivana Španović, koja je na velikim takmičenjima osvojila 11 odličja, najavila je da će 2020. braniti zlato na Svetskom prvenstvu u dvorani u Kini u martu, pre nastupa u Tokiju na Olimpijskim igrama Volela bih da budemo izabrani za domaćeine Svetskog ...