TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

'Biramo između Irfana, Kljaića i Obrvana, ali neće biti stranac'

24sata.hr - 23.05.2020

"Ono što je sigurno je da će novi trener biti Hrvat", potvrdio je glavni menadžer zagrebaša Božidar Jović pa dodao kandidate - Irfan Smajlagić, Ivica Obrvan i Nenad Kljaić... Kandidati za mjesto trenera RK Zagreba su Ivica Obrvan, Nenad Kljaić koji još nije potpisao za ...

Napušta Zagreb i odlazi u Srbiju: Vratit ću se! Samo je pitanja kada

Vecernji.hr - 23.05.2020

Vujović je s klubom uspio odraditi Ligu prvaka, gdje se PPD Zagreb nije plasirao u osminu finala, a u SEHA Gazprom ligi došao je do završnog turnira koji je odgođen za kraj kolovoza Veselin Vujović nije više trener rukometaša PPD Zagreba.

Vujović objasnio zašto je napustio Zagreb

B92 - 22.05.2020

Crnogorski rukometni trener Veselin Vujović objasnio je razloge svog odlaska sa klupe PPD Zagreba . Njegov drugi mandat u klubu iz prestonice Hrvatske trajao je samo osam meseci. U tom periodu Zagreb se plasirao na Fajnal-for SEHA lige, dok je grupnu fazu Lige šampiona završio ...

Vujović se vratio u Zagreb, odradio trening i rekao ZBOGOM! "Idem u Srbiju"

Mondo - 22.05.2020

Iskusni rukometni stručnjak okončao saradnju sa hrvatskim klubom nakon šest meseci. Hrvatski klub saopštio je da je okončava saradnja sa iskusnim rukometnim stručnjakom, i to na zahtev trenera. "Veselin Vujović više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb! ...

HRVATI OSTALI U ŠOKU: Veselin Vujović NAPUSTIO Zageb! (FOTO)

Srbija Danas - 22.05.2020

Veselin Vujović više nije trener RK Zagreb. Legendarni rukometaš odlučio je da napusti redove nekadašnjeg šampiona Evrope, kako je navedeno iz privatnih razloga. - Veselin Vujović više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb! Zbog ličnih razloga je odstupio s ...

Vujović naprasno podneo ostavku i napustio Zagreb

B92 - 22.05.2020

Crnogorski rukometni trener Veselin Vujović više nije trener PPD Zagreb. Vujović je sam doneo odluku da raskrsti sa klubom Prvo plinarsko društvo Zagreb, samo tri dana nakon što se vratio u prestonicu Hrvatske.

Veselin Vujović napustio RK Zagreb

RTV - 22.05.2020

Jedan od najboljih rukometnih stručnjaka na svetu Veselin Vujović napustio je mesto trenera Zagreba posle samo šest meseci, objavio je hrvatski klub. Kako se navodi, Vujović iz ličnih razloga odlazi sa funkcije.

Vujović objasnio razloge odlaska: Kad riješim problem, rado ću se vratiti u Zagreb

Index.hr - 22.05.2020

VESELIN VUJOVIĆ drugi put u svojoj trenerskoj karijeri napustio je PPD Zagreb . Prvi put je to bila odluka uprave kluba, a sad je tako odlučio karizmatični trener. Rekao je da su razlozi osobne prirode. ''Nažalost, zbog osobnih razloga i privatnog problema kojeg ne mogu riješiti ...

Vujović napustio Zagreb!

Sportske.net - 22.05.2020

Svega malo više od pola godine proveo je na klupi zagrebačkog kluba. Veselin Vujović je odlučio, napustio je ekipu Zagreba. Na klupi hrvatskog kluba je sedeo malo više od pola godine, a Zagreb je na društvenim mrežama napisao poruku zahvalnosti velikom treneru i nekada još ...

Veselin Vujović otišao iz Zagreba

RTS - 22.05.2020

Poznati rukometni stručnjak i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Veselin Vujović nije više trener Zagreba, objavio je hrvatski ...

Vuja iznenadio: Napustio Zagreb zbog imovinsko-pravnih problema u Crnoj Gori i Srbiji

Vijesti.me - 22.05.2020

Odluku je Vujović donio nakon što se prije tri dana vratio u Zagreb Edit Crnogorski rukometni stručnjak Veselin Vujović neće više voditi ekipu Zagreba. ‘Veselin Vujović više nije trener Zagreba. Zbog ličnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb.

Vujović napustio kormilo PPD Zagreba

Novi Magazin - 22.05.2020

Nakon osam meseci provedenih za kormilom rukometnog kluba Zagreb, trener Veselin Vujović podneo ostavku iz ličnih razloga. Vujović je u Zagreb došao u septembru 2019. godine i zadržao se svega osam meseci na poziciji glavnog trenera, piše agencija Hina.

'Idem zbog imovinsko-pravnih problema, u pitanju je zemlja'

24sata.hr - 22.05.2020

Rekao sam Zoranu Gopcu da ako imaju nekog trenera koji zadovoljava kriterije, da ga dovedu odmah. Ja se mogu vratiti tek za četiri-pest mjeseci kad i ako riješim ove stvari, objasnio je Vujović Pokušali smo se u ovih nekoliko dana koliko sam u Zagrebu dogovoriti, ali jednostavno ...

Vujović morao napustiti Zagreb zbog problema u Srbiji: Rado bi se i treći put vratio

Dnevnik.hr - 22.05.2020

Nakon osam mjeseci provedenih za kormilom rukometno kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb Veselin Vujović je zbog osobnih razloga podnio ostavku. U klub je došao u rujnu 2019. godine te se zadržao svega osam mjeseci na poziciji glavnog trenera.

Veselin Vujović napustio PPD Zagreb

Avaz - 22.05.2020

Legendarni Veselin Vujović više nije trener Rukometnog kluba PPD Zagreb. Hrvatski rukometni prvak vijest je objavio putem svoje Facebook stranice. - Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije, te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu.

Veselin Vujović više nije trener Zagreba

Index.hr - 22.05.2020

NAKON malo više od pola godine na klupi Zagreba Veselin Vujović odlučio je napustiti hrvatskog prvaka. "Veselin Vujović više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb! Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb.

Veselin Vujović više nije trener PPD-a Zagreb!

Vecernji.hr - 22.05.2020

'Zbog osobnih razloga odstupio je s ove pozicije te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu' objavio je hrvatski prvak na svojim službenim stranicama Veselin Vujović više nije trener PPD-a Zagreb! Tako je odlučio tri dana nakon što se vrati u Zagreb.

Vujović više nije trener PPD-a! 'Otišao je iz osobnih razloga'

24sata.hr - 22.05.2020

Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu, objavio je hrvatski prvak na svojim službenim kanalima. Veselin Vujović v iše nije trener PPD-a Zagreb! - Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb.

Vratio se Vujo: Zagrebaši u Kutiji treniraju 'novo normalno'

24sata.hr - 21.05.2020

"Jako je teško raditi rukometni trening bez kontakta, no moramo se pridržavati uputa i nadati se da će nam uskoro dozvoliti naše normalne treninge", rekao je Vujović "Evo me u kući, čekam da me puste preko granice", rekao nam je prije nekoliko dana trener RK Zagreba u razgovoru ...

VESELIN VUJOVIĆ PODNEO OSTAVKU: Iz čista mira je odlučio da više ne bude trener Zagreba!

Espreso - 22.05.2020

Vujović se prošle godine vratio na klupu Zagreba, koji je prethodno vodio od 2014. do 2016. godine Veselin Vujović više nije trener rukometaša iz Zagreba. On je sam doneo odluku da raskrsti sa klubom Prvo plinarsko društvo Zagreb, samo tri dana nakon što se vratio u prestonicu ...

Lični razlozi su presudili

ALO - 22.05.2020

Klub je saopštio. Jedan od najboljih rukometnih stručnjaka na svetu Veselin Vujović napustio je mesto trenera Zagreba posle samo šest meseci, objavio je hrvatski klub. Kako se navodi, Vujović iz ličnih razloga odlazi sa funkcije.

Veselin Vujović napustio Zagreb

Novosti - 22.05.2020

Iskusni srpski trener i nekadašnji rukometaš otišao je iz hrvatskog kluba iz ličnih razloga Jedan od najboljih rukometnih stručnjaka na svetu Veselin Vujović napustio je mesto trenera Zagreba posle samo šest meseci, objavio je hrvatski klub.

Veselin Vujović napustio Zagreb posle 6 meseci: Otišao iz ličnih razloga

Telegraf - 22.05.2020

Jedan od najboljih rukometnih stručnjaka na svetu Veselin Vujović napustio je mesto trenera Zagreba posle samo šest meseci, objavio je hrvatski klub. Kako se navodi, Vujović iz ličnih razloga odlazi sa funkcije.

Veselin Vujović dao ostavku!

Republika - 22.05.2020

Kako se navodi, Vujović iz ličnih razloga odlazi sa funkcije. On se u klub vratio krajem prošle godine, a prethodno je vodio Zagrepčane od 2014. do 2016. i beležio sjajne ...

Veselin Vujović napustio Zagreb

RTCG - 22.05.2020

Nakon osam mjeseci provedenih za kormilom rukometnog kluba Zagreb, trener Veselin Vujović podnio ostavku iz ličnih razloga. Vujović je u Zagreb došao u septembru 2019. godine i zadržao se svega osam mjeseci na poziciji glavnog trenera, piše agencija Hina.

ZBOG LIČNIH RAZLOGA: Vujović napustio kormilo PPD Zagreba!

Kurir - 22.05.2020

Vujović je u Zagreb došao u septembru 2019. godine i zadržao se svega osam meseci na poziciji glavnog trenera, piše agencija Hina. Za to vreme klub se plasirao na Fajnal-for SEHA lige, a grupnu fazu Lige šampiona završio je na sedmom mestu sa pet osvojenih bodova.

Vujović otkrio razlog svog odlaska s klupe hrvatskog prvaka

Vecernji.hr - 22.05.2020

Meni je Zagreb drugi dom i ako situacije budu dozvoljavale ja sam uvijek spreman za povratak. - izjavio je Veselin Vujović Veselin Vujović više nije trener Rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb. Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb.

"Meni je Zagreb drugi dom"

ALO - 22.05.2020

Rado će se vratiti ukoliko klub bude hteo. Crnogorski rukometni trener Veselin Vujović objasnio je razloge svog odlaska sa klupe PPD Zagreba. Njegov drugi mandat u klubu iz prestonice Hrvatske trajao je samo osam meseci.

ŠOK U ZAGREBU! Vujović otišao iz LIČNIH RAZLOGA!

Informer - 22.05.2020

Jedan od najboljih rukometnih stručnjaka na svetu Veselin Vujović napustio je mesto trenera Zagreba posle samo šest meseci, objavio je hrvatski klub Kako se navodi, Vujović iz ličnih razloga odlazi sa funkcije.

Vujović otkrio razloge ostavke: Ako me budu želeli, vratiću se!

Republika - 22.05.2020

Njegov drugi mandat u klubu iz prestonice Hrvatske trajao je samo osam meseci. U tom periodu Zagreb se plasirao na Fajnal-for SEHA lige, dok je grupnu fazu Lige šampiona završio na sedmom mestu sa pet osvojenih bodova. Klupu Zagrepčana je napustio iz privatnih razloga.

JAVIO SE VUJOVIĆ: Morao sam nazad u Srbiju, Zagreb je moja druga kuća!

Srbija Danas - 22.05.2020

Crnogorski rukometni trener Veselin Vujović objasnio je razloge svog odlaska sa klupe PPD Zagreba (više o tome pročitajte OVDE ) Njegov drugi mandat u klubu iz prestonice Hrvatske trajao je samo osam meseci. - Nažalost zbog ličnih razloga i privatnog problema koji ne mogu rešiti ...

Veselin Vujović napustio Zagreb posle 6 meseci iz ličnih razloga

Vesti Online - 22.05.2020

Kako se navodi, Vujović iz ličnih razloga odlazi sa funkcije. On se u klub vratio krajem prošle godine, a prethodno je vodio Zagrepčane od 2014. do 2016. i beležio sjajne ...