TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZAVRŠENI RADOVI Ulica Kralja Milana biće puštena u saobraćaj večeras u 22 sata

Blic - 25.02.2021

Ulica Kralja Milana biće puštena u saobraćaj večeras u 22 sata, najavio je zamenik gradonačlnika Beograda Goran Vesić. Ova ulica je bila zatvorena za saobraćaj, jer je u utorak kod Beograđanke pukla vodovodna cev.

ULICA KRALJA MILANA PUŠTA SE U SAOBRAĆAJ OD VEČERAS! Evo kako sada izgleda!

Informer - 25.02.2021

Ulica kralja Milana biće puštena u saobraćaj večeras oko 22 sata, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić - Radnici JKP Beograd put završili su asfaltiranje Ulice kralja Milana posle havarije vodovodne cevi koja se dogodila pre nekoliko dana.

Ogromna gužva u Beogradu, prebukirani mostovi i saobraćajnice oko ulice Kralja Milana

B92 - 25.02.2021

U centru Beograda i na mostovima stvorila se velika gužva u saobraćaju. Kako kažu taksi službe za B92.net, ulica Kralja Milana zatvorena je za saobraćaj, pa je broj vozila povećan u okolnim ulicama. Dodaju i da se večeras očekuje normalizacija saobraćaja u ulici Kralja Milana.

TOTALNI KOLAPS U BEOGRADU! Ulica kralja Milana i dalje neprohodna, "čepovi" u okolnim ulicama, VOZILA MILE u centru ...

Blic - 25.02.2021

Nema kiše, niti drugih padavina, nije petak, ali ovog popodneva u Beogradu su nezapamćene saobraćajne gužve, posebno u centru grada, kao i na mostovima. Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj, zbog čega se zastoji stvaraju u okolnim saobraćajnicama.

SAOBRAĆAJNI KOLAPS U BEOGRADU: U centru HAOS zbog radova u Kralja Milana, kolone vozila mile po mostovima (FOTO)

Kurir - 25.02.2021

U centru Beograda saobraćajni kolaps! Ulica kralja Milana je zatvorena zbog radova, a saobraćaj je obustavljen i kroz Balkansku i Admirala Geprata. To je stvorilo velike gužve u okolnim ulicama. Podsetimo, u Ulici kralja Milana u toku su radovi zbog pucanja vodovodne cevi.

GUŽVE I JUTROS U CENTRU BEOGRADA: Deo Ulice kralja Milana i dalje zatvoren za saobraćaj (FOTO)

Novosti - 25.02.2021

U CENTRALNIM gradskim ulicama i jutros su primetne gužve u saobraćaju. Velike su gužve u Ulici kneza Miloša, Nemanjinoj, u Bulevaru kralja ...

KOLAPS U BEOGRADU: Ulica kralja Milana i dalje zatvorena, vozila mile u centru grada, u Bulevaru despota Stefana otežan ...

Novosti - 25.02.2021

NEMA kiše, niti drugih padavina, nije petak, ali ovog popodneva u Beogradu su nezapamćene saobraćajne gužve, posebno u centru grada, kao i na mostovima. Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj, zbog čega se zastoji stvaraju u okolnim saobraćajnicama.

Saobraćajni čep u Beogradu usred radne nedelje: Zastoj u ovim delovima grada, desio se i jedan sudar

Telegraf - 25.02.2021

Nema kiše niti drugih padavina, nije petak, ali ovog popodneva u Beogradu su nezapamćene saobraćajne gužve , posebno u centru grada, kao i na mostovima. Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj , zbog čega se zastoji stvaraju u okolnim saobraćajnicama.

NIKAD VEĆA GUŽVA U BEOGRADU! Automobili "mile", u centru grada HAOS (FOTO)

Srbija Danas - 25.02.2021

Ulica kralja Milana je zatvorena zbog radova, a saobraćaj je obustavljen i kroz Balkansku i Admirala Geprata. To je stvorilo velike gužve u okolnim ulicama. Podsetimo, u Ulici kralja Milana u toku su radovi zbog pucanja vodovodne cevi.

NIKAD VEĆI KOLAPS U BEOGRADU! Automobili mile po ulicama, a ovaj deo grada zaobiđite zbog saobraćajke!

Informer - 25.02.2021

Nema kiše, niti drugih padavina, nije petak, ali ovog popodneva u Beogradu su nezapamćene saobraćajne gužve, posebno u centru grada, kao i na mostovima Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj, zbog čega se zastoji stvaraju u okolnim saobraćajnicama.

ZAVRŠENI RADOVI U ULICI KRALJA MILANA: Biće puštena u saobraćaj večeras u 22 sata

Novosti - 25.02.2021

ULICA Kralja Milana biće puštena u saobraćaj večeras u 22 sata, najavio je zamenik gradonačlnika Beograda Goran Vesić. Ova ulica je bila zatvorena za saobraćaj, jer je u utorak kod Beograđanke pukla vodovodna cev.

PONOVO RADI ULICA KRALJA MILANA: Popravka se završava, večeras u 22 sata pušta se saobraćaj

Kurir - 25.02.2021

Ulica Kralja Milana biće puštena u saobraćaj večeras oko 22 sata, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. "Radnici JKP Beograd put završili su asfaltiranje Ulice Kralja Milana posle havarije vodovodne cevi koja se dogodila pre nekoliko dana.

Vesić: Ulica Kralja Milana se večeras pušta u saobraćaj

Pink - 25.02.2021

Ulica Kralja Milana biće puštena u saobraćaj večeras oko 22 sata, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. "Radnici JKP Beograd put završili su asfaltiranje Ulice Kral?a Milana posle havarije vodovodne cevi koja se dogodila pre nekoliko dana.

Vesić: Ulica Kralja Milana biće puštena u saobraćaj večeras oko 22 sata

Telegraf - 25.02.2021

Ulica Kralja Milana biće puštena u saobraćaj večeras oko 22 sata , najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. - Radnici JKP Beograd put završili su asfaltiranje Ulice Kralja Milana posle havarije vodovodne cevi koja se dogodila pre nekoliko dana.

PONOVO RADI ULICA KRALJA MILANA: Popravka gotova, gužve se rasčistile

Espreso - 25.02.2021

Ulica je bila zatvorena za saobraćaj jer je u utorak, kod Beograđanke, pukla vodovodna cev Ulica Kralja Milana biće puštena u saobraćaj večeras oko 22 sata, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

SAOBRAĆAJ KROZ KRALJA MILANA U ČETVRTAK UVEČE: Ekipe "Beograd puta" večeras i sutra popravljaju asfalt

Novosti - 24.02.2021

SAOBRAĆAJ kroz Ulicu kralja Milana trebalo bi da bude pušten sutra posle 20 časova, kada se očekuje završetak radova ekipa JKP "Beograd put", koji popravljaju kolovoz posle jučerašnje havarije na vodovodnoj cevi.

OTKRIVAMO KAD ĆE ULICA KRALJA MILANA PONOVO BITI PROHODNA: Ovako sada izgleda, radi se punom parom (FOTO)

Espreso - 24.02.2021

Na terenu je teška mehanizacija Juče posle ponoći pukla je vodovodna cev u Ulici kralja Milana, kod Beograđanke, gde se stvorila velika rupa na asfaltu, u koju je autobus linije 31 upao. foto: Aleksandra Čolić Saobraćaj u ovoj ulici je i dalje zatvoren, pošto su radovi u toku.

NOVA "TURA" HAOSA: Juče pukla vodovodna cev u Kralja Milana, autobus propao u rupu - danas NASTAVAK DRAME

Mondo - 24.02.2021

U Ulici kralja Milana kod Beograđanke pukla je vodovodna cev, što je izazvalo kolaps u saobraćaju u centru prestonice. Svi koji danas moraju u centar grada zato bi bilo dobro da se naoružaju strpljenjem. Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj od Slavije do ...