TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nadal i Gasol pozvali sportiste da se uključe u borbu protiv koronavirusa

Novi Magazin - 26.03.2020

Teniser Rafael Nadal i košarkaš Pau Gasol pozvali su danas svet sporta u Španiji da se mobiliše protiv pandemije koronavirusa pozivajući da daju donacije Crvenom krstu koji treba da prikupi oko 11 miliona evra.

Nadal i Gasol pozvali sportiste da se uključe u borbu protiv korona virusa

Danas - 26.03.2020

Teniser Rafael Nadal i košarkaš Pau Gasol pozvali su danas svet sporta u Španiji da se mobiliše protiv pandemije korona virusa pozivajući da daju donacije Crvenom krstu koji treba da prikupi oko 11 miliona evra.

To su HEROJI nacije: Rafa i Gasol VELIKI na delu, a ne SAMO na rečima!

Mondo - 26.03.2020

Tandem vrhunskih sportista Španije donirao novac za pomoć narodu i pozvao ostale uspešne sportiste da se priključe njihovoj akciji. Odmah su počeli da se javljaju i ostali... Teniser Rafael Nadal i košarkaš Pau Gasol pozvali su svet sporta u Španiji da se mobiliše protiv ...

NAKLON DO PODA, LEGENDE: Niko, ali apsolutno niko nije uradio ono što su Rafa i Pau Gasol povodom koronavirusa!

Espreso - 26.03.2020

To se zove društvena angažovanost i prosvećenost Teniser Rafael Nadal i košarkaš Pau Gasol pozvali su danas svet sporta u Španiji da se mobiliše protiv pandemije korona virusa pozivajući da daju donacije Crvenom krstu koji treba da prikupi oko 11 miliona evra.

Nadal i Gasol „mobilišu“ španske sportiste za borbu protiv virusa korona

Novosti - 26.03.2020

Mi smo svi ono što jesmo velikim delom zahvaljujući vašoj podršci, a sad je došao trenutak za sportiste da vas ne izneverimo – rekao je nekadašnji prvi teniser sveta Teniser Rafael Nadal i košarkaš Pau Gasol pozvali su svet sporta u Španiji da se mobiliše protiv pandemije korona ...

VREME JE DA SE SVI UJEDINIMO: Nadal i Gasol pozvali sportiste da se uključe u borbu protiv koronavirusa!

Kurir - 26.03.2020

"Posle dugog razmišljanja došao sam do zaključka da vi, svi Španci nikada niste izneverili svoju dužnost prema sportistima. Mi smo svi ono što jesmo velikim delom zahvaljujući vašoj podršci, a sad je došao trenutak za sportiste da vas ne izneverimo", rekao je Nadal.