TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OTVORENO PRVENSTVO U BIATLONU Sjenica za vikend gosti pet reprezentacija

Blic - 11.07.2019

Tokom narednog vikenda Sjenica, srpski biatlon centar, će biti domaćin Otvorenog letnjeg prvenstva Srbije u biatlonu. Tehnički organizator takmičenja je Biatlon savez Srbije a učešće je do sada potvrdilo pet nacija.

Prvenstvo Srbije u biatlonu za vikend u Sjenici

Tanjug - 11.07.2019

Prvenstvo Srbije u biatlonu za vikend u Sjenici Otvoreno letnje prvenstvo Srbije u biatlonu održaće se predstojećeg vikenda u Sjenici. SJENICA - Otvoreno letnje prvenstvo Srbije u biatlonu održaće se predstojećeg vikenda u Sjenici.

Sjenica domaćin Otvorenog letnjeg prvenstva Srbije u bijatlonu

B92 - 11.07.2019

Tokom narednog vikenda Sjenica, srpski bijatlon centar, će biti domaćin Otvorenog letnjeg prvenstva Srbije u bijatlonu. Tehnički organizator takmičenja je Bijatlon savez Srbije, a učešće je do sada potvrdilo pet nacija.

VIKEND ZA PAMĆENJE U SJENICI: Pet država na letnjem prvenstvu Srbije

Kurir - 11.07.2019

Tokom narednog vikenda Sjenica, srpski biatlon centar, će biti domaćin Otvorenog letnjeg prvenstva Srbije u biatlonu. Tehnički organizator takmičenja je Biatlon savez Srbije, a učešće je do sada potvrdilo pet nacija.

BIATLON U SJENICI: Srbi, Hrvati, Bosanci, Makedonci...

Mondo - 12.07.2019

Srpski biatlon centar u Sjenici domaćin Otvorenog letnjeg prvenstva Srbije. Tokom narednog vikenda Sjenica, srpski biatlon centar, će biti domaćin Otvorenog letnjeg prvenstva Srbije. Tehnički organizator takmičenja je Biatlon savez Srbije, a učešće je do sada potvrdilo pet ...

OTVORENO PRVENSTVO U BIATLONU! Pet reprezentacija tokom vikenda u Sjenici

Informer - 12.07.2019

Sjenica će narednog vikenda biti domaćin Otvorenog letnjeg prvenstva Srbije u biatlonu koji će se održati na Ski centru Žari Tehnički organizator takmičenja je Biatlon savez Srbije, a učešće je do sada potvrdilo pet država.