TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Stiže potpuna zabrana kesa! Kako da se pripremimo?

Blic - 12.07.2019

Od skora se plastične kese naplaćuju u radnjama i verujemo da će se izbaciti iz upotrebe kako ne bi više zagađivale životnu sredinu. Kupovina je i onako lakša uz korpe koje mogu da podnesu mnogo više terete. Međutim, postoje još praktičnije stvari za svakodnevni prenos ...

Od ovog pogleda zastaje dah!

Blic - 11.07.2019

Šta je lovcu sem dobre puške još bitno?! Dvogled. Uz pomoć njega može da vidi da li vredi čekati plen ili da ipak sreću potraži na drugoj strani. Kako stari lovci kažu puška je poslednja alatka koja se u lovu koristi.

Frizeri sve skuplji! Kako da uštedite?

Blic - 11.07.2019

Strah svake žene jeste da svakodnevnim feniranjem ne ošteti kosu. Iz takvih strahova često odlaze kod frizera misleći da oni imaju bolji alat za rad koji im neće oštetiti kosu. Međutim, za zdravu kosu posle feniranja potrebne su samo dve stvari, a to su dobra četka i kvalitetan ...

Mala promena može da umanji račun za struju!

Blic - 10.07.2019

Vreme savremene tehnologiji napreduje iz dana u dan i brže nego što smo mogli i da zamislimo. Dugo je u upotrebi bila samo obična sijalica, pa su ih zamenile štedljive i konačno je na red došlo fantastično LED osvetljenje.

Kiša može da se poruči na kućnu adresu!

Blic - 10.07.2019

Dovoljna količina vode prava je mera za navodnavanje. To važi kako za bašte tako i za dvorišta. Ako je navodnavanje dobro trava je kao iz Engleske, a voće i povrće kao sa slike. Što bi rekli ljudi sve je do domaćina. Ili kako kaže poslovica: "Nema zanata bez alata.