TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ministar tvrdi: "Hrvatska je sad najsigurnija turistička destinacija" FOTO

B92 - 22.07.2021

Ministar zdravlja Vili Beroš pohvalio se na Tviteru dobrim rezultatima Hrvatske u poređenju s ostalim turističkim zemljama u okruženju. Naime, na tablici koja prikazuje direktne turističke konkurente Hrvatske, ona ima najmanji broj novih slučajeva zaraze koronavirusom na 100.000 ...

Hrvatska je najsigurnija na Mediteranu, sezona je zasad odlična. Ovo su brojke

Index.hr - 22.07.2021

IAKO je na najnovijoj korona-karti, koju je danas objavio Europski centar za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC), hrvatska obala još uvijek narančasta, dok je kontinentalna Hrvatska i dalje u zelenom, naša je zemlja ipak najsigurnija od naših konkurenata na Mediteranu.

Beroš: Hrvatska je najsigurnija turistička destinacija, zadržimo taj status

N1 - 22.07.2021

Ministar zdravstva Vili Beroš objavio je da je "Hrvatska najsigurnija turistička destinacija" te pozvao građane na cijepljenje kako bi zadržali taj status. “U usporedbi s konkurentskim perjanicama turizma EU, Hrvatska je najsigurnija turistička destinacija.

Direktor HTZ-a: U idućim tjednima očekujemo veći broj Britanaca

N1 - 22.07.2021

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić izjavio je u četvrtak da je važno ostati odgovoran i poštivati epidemiološke mjere kako bi se zadržala još uvijek povoljna epidemiološka slika, a Hrvatska zadržala imidž sigurnog turističkog odredišta.

Beroš se hvali covid grafom: 'Mi smo sad najsigurnija turistička destinacija. Zadržimo taj status'

24sata.hr - 22.07.2021

U usporedbi s konkurentskim perjanicama turizma EU, je najsigurnija turistička destinacija. Zadržimo taj status! Trebamo li bolji motiv za cijepljenje i pridržavanje epidemioloških mjera? Ostanimo odgovorni, cijepimo se i očuvajmo turističku sezonu, napisao je Beroš na ...