TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NEVEROVATAN PRIZOR NA PLAŽI U FINSKOJ: Hiljade ledenih loptica zapljusnule obalu, a evo o čemu se radi! (FOTO)

Kurir - 08.11.2019

Fotograf Risto Matila naleteo je na "ledena jaja" na Hailuoto ostrvu u Botnijskom zalivu, između Finske i Švedske. Stručnjaci ističu da se "ledena jaja" retko mogu videti u tolikoj količini, a da nastaju kada voda i vetar nose komadiće leda.

Hiljade ledenih loptica zapljusnule finsku obalu

Tanjug - 08.11.2019

Hiljade ledenih loptica zapljusnule finsku obalu Zahvaljujući retkoj atmosferskoj pojavi, hiljade loptica leda prekrile su plažu u Finskoj a snimio ih je amaterski fotograf Risto Matila. HELSINKI - Zahvaljujući retkoj atmosferskoj pojavi, hiljade loptica leda prekrile su plažu u ...

NEOBIČNA POJAVA Hiljade LEDENIH LOPTICA zapljusnule obalu Finske (FOTO)

Blic - 08.11.2019

Zahvaljujući retkoj atmosferskoj pojavi, hiljade loptica leda prekrile su plažu u Finskoj a snimio ih je amaterski fotograf Risto Matila. On je naišao na ova "ledena jaja“ na ostrvu Hajluoto u Botnijskom zalivu između Finske i Švedske.

„Ledena jaja“ zapljusnula finsku obalu

RTS - 07.11.2019

Zahvaljujući retkoj atmosferskoj pojavi hiljade loptica leda prekrile su plažu u ...

„Ledena jaja“ nasukana na finskoj obali zaprepastila javnost (FOTO)

Vesti Online - 06.11.2019

Slike ledenih „jaja“ različitih veličina snimio je stanovnik Oulua i amaterski fotograf Risto Matila tokom šetnje obližnjom plažom Marjaniemi u Ostrobotniji. Prema njegovim rečima, ovo je prvi put da se susreo sa ovako neobičnom pojavom iako 25 godina živi blizu mora.

Ovo se VIĐA JEDNOM u životu! Na obali Finske zabeležen BIZARNI PRIRODNI FENOMEN (FOTO)

Srbija Danas - 06.11.2019

Slike ledenih "jaja" različitih veličina snimio je stanovnik Oulua i amaterski fotograf Risto Matila tokom šetnje obližnjom plažom Marjaniemi u Ostrobotniji. Prema njegovim rečima, prvi put se susreo sa ovako neobičnom pojavom iako 25 godina živi blizu mora.

Hiljade ledenih loptica zapljusnule finsku obalu

RTV - 08.11.2019

Zahvaljujući retkoj atmosferskoj pojavi, hiljade loptica leda prekrile su plažu u Finskoj a snimio ih je amaterski fotograf Risto Matila. On je naišao na ova "ledena jaja" na ostrvu Hajluoto u Botnijskom zalivu između Finske i Švedske.

(FOTO/VIDEO) Građani u čudu gledali LEDENA JAJA KOJA SU PREKRILA PLAŽU, a onda je stiglo objašnjenje

Informer - 08.11.2019

Zahvaljujući retkoj atmosferskoj pojavi, hiljade loptica leda prekrile su plažu u Finskoj a snimio ih je amaterski fotograf Risto Matila On je naišao na ova "ledena jaja“ na ostrvu Hajluoto u Botnijskom zalivu između Finske i Švedske.