TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ONA JE SVOJU SREĆU POŠTENO ZARADILA, ALI I PROKOCKALA: Bog joj nikad nije dao ono što je najviše želela!

Kurir - 14.10.2021

Lepa Lukić je umetničko ime srpske pevačice izvornih i novokomponovanih pesama Lepave Mušović. Rođena je 16. januara 1940. godine u selu Miločaju blizu Kraljeva. Kada je imala dve i po godine, ostala je bez oca Radisava koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

MALA TAJNA FILMA TOMA! Pesme Silvane Armenulić trebalo je da peva Ilma Karahmet, a evo kako je angažman dobila Suzana ...

Kurir - 13.10.2021

Veliki hit isto kao i film "Toma" je pesma "Ponoć", koju su otpevali Aco Pejović i Suzana Dinić Branković. Glas Silvani Armenulić u novom ostvarenju Dragana Bjelogrlića trebalo je da pozajmi zvezda "Iks faktora" Ilma Karahmet.

Ona je oživela glas Silvane Armenulić: "Najteže je bilo da zvučim tužno i setno"

B92 - 13.10.2021

Pevačica Suzana Branković, koja u filmu "Toma" izvodi numere pokojne muzičke legende Silvane Armenulić, kaže za B92.net da je jedva zadržavala suze dok je pred publikom pevala pesmu "Ponoć". Nije mnogo puta u životu slušala sevdalinke, a do momenta kada joj je ponuđen angažman ...

Nikad viđena fotografija Lepe Lukić sa sahrane Silvane Armenulić

Nova - 13.10.2021

Na društvenim mrežama se pojavila retka fotografija pevačice Lepe Lukić koja je bila na sahrani preminule pevačice Silvane Armenulić. Na zabavnoj Instagram stranici „Srbija Šoubiz“ pojavila se crnobela fotografija uplakane Lepe Lukić.

Srceparajuća poruka Silvanine ćerke: Ostala sam te željna, majko... Teško je bez tebe

Telegraf - 13.10.2021

Film „Toma“ ni posle mesec dana od početka prikazivanja u bioskopima ne prestaje da intrigira javnost. Iz dana u dan isplivavaju novi detalji iz života Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić , glavnih junaka novog rediteljskog ostvarenja Dragana Bjelogrlića.