TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Jovanović: Presuda za paljenje kuće je vesnik slobode medija u Srbiji

Danas - 23.02.2021

Novinar portala Žig Info Milan Jovanović izjavio je danas da je kazna bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću zbog paljenja njegove kuće „vesnik slobode medija u Srbiji“. „Prihvatam da budem žrtva ako to pomaže mlađim kolegama da rade i dalje časno, u boljim ...

Dragoljub Simonović osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora

RTV - 23.02.2021

Drugi osnovni sud u Beogradu osudio je danas na četiri godine i tri meseca zatvora bivšeg predsednika opštine Grocka Dragoljuba Simonovića, jer je ostale optužene podstrekavao da zapale imovinu novinara portala "Žig info" Milana Jovanovića 12. decembra 2018. godine.

Jovanović: Simonović je odavno trebalo da bude u zatvoru

Nova - 23.02.2021

Milan Jovanović novinar portala Žig info, čija je kuća zapaljena krajem 2018. godine, a zbog čega su danas u Višem sudu u Beogradu osuđeni na zatvorske kazne nekadašnji prvi čovek Grocke Dragoljub Simonović i još dvojica okrivljenih, rekao je nakon presude da je zadovoljan ...

Dragoljub Simonović prvostepeno osuđen na kaznu zatvora zbog podstrekivanja na paljenje kuće novinara (VIDEO)

Insajder - 23.02.2021

Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, danas je prvostepeno osuđen u Drugom osnovnom sudu na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara portala „Žig info“, u decembru 2018. godine.

Šerif iz Grocke izjurio iz sudnice usred čitanja presude

Nova - 23.02.2021

Sva bahatost bivšeg predsednika opštine Grocka Dragoljuba Simonovića, koji je danas osuđen na zatvor zbog paljenja kuće novinara Milana Jovanovića, najbolje se videla danas kada je demonstrativno napustio sudnicu, u trenutku dok je sudija čitao obrazloženje presude.

Simonović dobio četiri godine i tri meseca zatvora zbog paljenja kuće novinaru

Danas - 23.02.2021

Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, prvostepeno je osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora zbog toga što je naložio paljenje kuće novinara portala Žig info, odlučio je Drugi osnovni sud. Na istu kaznu osuđen je i neposredni izvršilac Aleksandar Marinković, ...

Simonović osuđen na zatvor zbog podstrekivanja na paljenje kuće novinara

Vijesti.ba - 23.02.2021

Bivši predsjednik opštine Grocka Dragoljub Simonović osuđen je, u prvostepenom postupku, na četiri godine i tri mjeseca zatvora zbog podstrekivanja na paljenje kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića 12. decembra 2018. u Vrčinu.

Paljenje kuće novinara: Šerif iz Grocke osuđen na zatvor

Nova - 23.02.2021

Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, osuđen je danas u Drugom osnovnom sudu na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine.

Novinarstvo i Srbija: Bivši predsednik opštine Grocka osuđen zbog podstrekavanje na paljenje kuće novinara

BBC - 23.02.2021

Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, osuđen je danas u Drugom osnovnom sudu na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara portala „Žig info", u decembru 2018. godine.

Simonoviću četiri godine zatvora zbog paljenja kuće novinara

RTS - 23.02.2021

Bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović osuđen je, u prvostepenom postupku, na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekivanja na paljevinu kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića 12. decembra 2018.

OSUĐEN BIVŠI PREDSEDNIK OPŠTINE GROCKA! Simonović dobio više od 4 godine robije!

Mondo - 23.02.2021

Osuđen zbog podstrekavanja na paljenje kuće novinara Milana Jovanovića. Simonović je osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine.

Simonović osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora

B92 - 23.02.2021

Bivši predsednik opštine Gorcka Dragoljub Simonović osuđen je na četiri godine i tri meseca zatvora. Simonović je u Drugom osnovnom sudu u Beogradu osuđen zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine.

Simonoviću četiri godine i tri meseca zatvora za paljenje kuće novinara

Politika - 23.02.2021

Nekadašnji predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović osuđen je danas prvostepeno na četiri godine i tri meseca zatvora jer je sud utvrdio da je naručilac paljenja kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića.

Bivši predsednik opštine Grocka osuđen na 4 godine zbog podstrekivanja na paljenje kuće novinara

Telegraf - 23.02.2021

U Drugom osnovnom sudu u Beogradu danas je Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora, pišu Novosti . On je osuđen zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine.

Simonović osuđen na ČETIRI GODINE I TRI MESECA ROBIJE zbog podstrekivanja na paljenje kuće novinara

Blic - 23.02.2021

Dragoljub Simonović , bivši predsednik opštine Gorcka, osuđen je na četiri godine i tri meseca zatvora. Simonović je osuđen zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine.

SIMONOVIĆU ČETIRI GODINE I TRI MESECA ZATVORA: Izrečena presuda za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića

Novosti - 23.02.2021

U DRUGOM osnovnom sudu u Beogradu danas je Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018.

DA LI JE KAZNA PRAVEDNA: Osuđen bivši predsednik opštine Grocka zbog podstrekivanja na paljenje kuće novinara

Republika - 23.02.2021

Simonović je osuđen zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine. Uskoro ...

Danas presuda Simonoviću za paljenje kuće novinara

Danas - 23.02.2021

Drugi osnovni sud u Beogradu danas će izreći prvostepenu presudu bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću, koji je optužen da je organizovao paljenje kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića.

Četiri godine zatvora zbog paljenja kuće novinara u Srbiji

R.S.Evropa - 23.02.2021

Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Gorcka, osuđen je 23. februara na četiri godine i tri meseca zatvora zbog toga što je podstrekavao na paljenje kuće novinara Milana Jovanovića. Osnovni sud u Beogradu izrekao je Simonoviću prvostepenu presudu kao saučesniku u ...

UNS pozvao novinare da sutra dođu na izricanje presude za paljenje kuće kolege Milana Jovanovića

Danas - 22.02.2021

U Beogradu će sutra biti izrečena prvostepena presuda optuženima za paljenje kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića, najavilo je Udruženje novinara Srbije (UNS) o čemu se sudski postupak vodi od aprila 2019. godine.

OSUĐEN BIVŠI PREDSEDNIK OPŠTINE GROCKA: Simonoviću 4 godine i 3 meseca robije zbog podstrekavanja na paljenje kuće ...

Kurir - 23.02.2021

U Drugom osnovnom sudu u Beogradu danas je Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine.

OSUĐEN BIVŠI PREDSEDNIK OPŠTINE GROCKA! Simonović dobio 4 godine robije

Espreso - 23.02.2021

Kaznu dobio zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića U Drugog osnovnom sudu u Beogradu danas je Dragoljub Simonović , bivši predsednik opštine Grocka, osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig ...

Simonoviću četiri godine i tri meseca zatvora: Izrečena presuda za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića

Srbija Danas - 23.02.2021

Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Gorcka, osuđen je na četiri godine i tri meseca zatvora. Simonović je osuđen zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018.

Simonoviću četiri godine i tri meseca zatvora

Informer - 23.02.2021

Drugi osnovni sud u Beogradu osudio je danas na četiri godine i tri meseca zatvora bivšeg predsednika opštine Grocka Dragoljuba Simonovića, jer je ostale optužene podstrekavao da zapale imovinu novinara portala "Žig info" Milana Jovanovića 12. decembra 2018. godine.

Zatvorske kazne za paljenje kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića

Beta - 23.02.2021

Nekadašnji predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović osudjen je danas prvostepeno na četiri godine i tri meseca zatvora jer je sud utvrdio da je naručilac paljenja kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića.

Zatvorske kazne za paljenje kuće novinara portala Žig info

IndeksOnline - 23.02.2021

BEOGRAD – Nekadašnji predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović osudjen je danas prvostepeno na četiri godine i tri meseca zatvora jer je sud utvrdio da je naručilac paljenja kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića.