TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tragedija na trci u Španiji: Poginuo rođak zvezde Moto GP, imao samo 15 godina

Nova - 25.09.2021

Velika tragedija je pogodila moto-sport, kada je na trci u Španiji poginuo Den Berta Vinjales, motociklista star samo 15 godina. Na stazi Herez u Španiji, na trci FIM Supersport 300 je u 11. krugu ove trke došlo je do sudara u kom je učestvovalo nekoliko motora.

Tragedija u Španiji: Poginuo mladi motociklista Vinjales

B92 - 25.09.2021

Moto-sport veoma je opasan i često se dešavaju tragedije, a nova se desila u Španiji. Na trci FIM Supersport 300 na stazi Jeres u Španiji poginuo je Den Berta Vinjales, 15-godišnji Španac. U 11. krugu ove trke došlo je do sudara u kom je učestvovalo nekoliko motora.

Tragedija u Herezu, poginuo mladi španski motociklista

RTS - 25.09.2021

Mladi španski motociklista Den Berta Vinjales (15) poginuo je na trci FIM Supersport 300 na stazi Jeres u ...

Tragedija u Heresu, poginuo mladi španski motociklista

RTS - 25.09.2021

Mladi španski motociklista Den Berta Vinjales (15) poginuo je na trci FIM Supersport 300 na stazi Heres u ...

TRAGEDIJA NA STAZI! STRADAO BRAT (15) POZNATOG ASA: Strašan sudar i pogibija talentovanog Španca!

Mondo - 25.09.2021

Horor na trci u Španiji. Lekari su odmah došli na mesto nesreće, ali talentovanom motociklisti nije bilo spasa. On je doživeo smrtonosne povrede glave i grudi, a iako su medicinska vozila odmah dovezla lekare i iako su dali sve od sebe da ga održe u životu, nisu uspeli.

VELIKA TRAGEDIJA: Poginuo mladi motociklista, rođak jednog od najpoznatijih vozača u Moto GP šampionatu!

Republika - 25.09.2021

Mladi španski motociklista Den Berta Vinjales (15) poginuo je na trci FIM Supersport 300 na stazi Jeres u Španiji. Tragičan trenutak dogodio se u 11. krugu kada je došlo do sudara nekolicine motora. Vinjales je prošao najgore, odmah je prevezen u bolnicu sa teškim povredama ...

TUGA U ŠPANIJI! Poginuo MALOLETNI rođak SVETSKOG ŠAMPIONA ! MOTO SPORT zavijen u crno!

Informer - 25.09.2021

Moto-sport zadesila je nova tragedija koja se dogodila u Španiji Na trci FIM Supersport 300 na stazi Jeres u Španiji poginuo je Den Berta Vinjales, 15-godišnji Španac. BANJAJA BEZ PREMCA! Pokorio SAN MARINO! Kvartararo LETEO STAZOM na Silverstonu! Francuz JURI ka tituli BANJAJA ...

VELIKA TRAGEDIJA: Petnaestogodišnji motociklista preminuo nakon strašnog udesa! (FOTO)

Espreso - 25.09.2021

Ogromna tuga zbog smrti španskog motocikliste Mladi španski motociklista Berta Vinjales preminuo je u subotu, posle teškog udesa koji je doživeo na trci Supersport 300 svetskog šampionata u Heresu. Vinjales je učestvovao u incidentu sa još petoricom vozača, a tom prilikom je ...

TRAGEDIJA U HERESU: Poginuo 15-godišnji Berta Vinjales, otkazan trkački vikend

Novosti - 25.09.2021

Španac je učestvovao u incidentu sa još petoricom vozača, a tom prilikom je zadobio teške povrede glave i grudnog koša. Medicinski tim je odmah reagovao, ali su, uprkos najvećim naporima osoblja, organizatori ubrzo saopštili da je mladić podlegao povredama.

Tragedija u Heresu: Preminuo mladi Berta Vinjales

N1 - 25.09.2021

Mladi španski motociklista Berta Vinjales preminuo je u subotu, posle teškog udesa koji je doživeo na trci Supersport 300 svetskog šampionata u Heresu. Španac je učestvovao u incidentu sa još petoricom vozača, a tom prilikom je zadobio teške povrede glave i grudnog koša.

UŽASNA TRAGEDIJA NA STAZI! POGINUO BRAT (15) POZNATOG ASA: Moto sport ZAVIJEN U CRNO

Kurir - 25.09.2021

On je doživeo povrede glave i grudi, a iako su medicinska vozila odmah dovezla lekare i iako su dali sve od sebe da ga održe u životu, nisu uspeli. Berta Vinjales bio je rođak poznatijeg motocikliste Maverika Vinjalesa, svetskog šampiona Moto3 takmičenja iz 2013.

TRAGEDIJA posle jezivog sudara petorice vozača u Heresu: Poginuo mladi rođak Maverika Vinjalesa

Blic - 25.09.2021

Velika tragedija dogodila se u Španiji. Španski motociklista Berta Vinjales preminuo je u subotu, posle teškog udesa koji je doživeo na trci Supersport 300 svetskog šampionata u Heresu. Španac je učestvovao u incidentu sa još petoricom vozača i zadobio je teške povrede glave i ...

TRAGEDIJA NA STAZI! POGINUO BRAT (15) POZNATOG ASA: Strašan sudar, Špancu nije bilo spasa

Pink - 25.09.2021

Mladi španski motociklista Berta Vinjales (15) izgubio je život u trci Supersport 300 svetskog šampionata u Herezu. On je doživeo povrede glave i grudi, a iako su medicinska vozila odmah dovezla lekare i iako su dali sve od sebe da ga održe u životu, nisu uspeli.

UŽASNA TRAGEDIJA: Motociklista PREMINUO u stravičnom sudaru! Imao je samo 15 godina

Srbija Danas - 25.09.2021

Mladi španski motociklista Berta Vinjales preminuo je u subotu, posle teškog udesa koji je doživeo na trci Supersport 300 svetskog šampionata u Heresu. Vinjales je učestvovao u incidentu sa još petoricom vozača, a tom prilikom je zadobio teške povrede glave i grudnog koša.

Užasna tragedija u Španiji: Poginuo mladi motociklista Vinjales

Telegraf - 25.09.2021

Na trci FIM Supersport 300 na stazi Jeres u Španiji poginuo je Dan Berta Vinjales, 15-godišnji Španac. U 11. krugu ove trke došlo je do sudara u kom je učestvovalo nekoliko motora. Vinjales je najgore prošao, odmah je prevezen u bolnicu sa teškim povredama glave i grudnog koša.