TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BAJERN OSLABLJEN NA ZVEZDU: Operacija ga odvojila od Lige šampiona!

Espreso - 11.09.2019

On će sasvim sigurno propustiti duel sa Crvenom zvezdom Reprezentativac Nemačke Leon Gorecka neće igrati za Bajern u prvom kolu Lige šampiona protiv Crvene zvezde . Klub iz Minhena objavio je u sredu da je 24-godišnji vezista podvrgnut operaciji zbog povrede butnog mišića leve ...

Bajern bez važnog igrača protiv Zvezde

SportskaCentrala - 11.09.2019

Reprezentativac Nemačke Leon Gorecka neće igrati za Bajern u prvom kolu Lige šampiona protiv Crvene zvezde. Klub iz Minhena objavio je u sredu da je 24-godišnji vezista podvrgnut operaciji zbog povrede butnog mišića leve noge.

Bajern čeka Zvezdu BEZ reprezentativca Nemačke!

Mondo - 11.09.2019

Bavarci značajno oslabljeni, ali u tajnosti drže na koliko dugo. Iznenađujuća i pomalo zabrinjavajuća vest za navijače Bajern Minhena stigla je ove srede. Reprezentativac Nemačke i vezista Bavaraca, Leon Gorecka, moraće na operaciju leve butine.

OGLASILI SE U MINHENU: Bajern DRASTIČNO oslabljen protiv Zvezde!

Srbija Danas - 11.09.2019

Fudbalski klub Bajern u prvom kolu Lige Šampiona dočekaće srpskog šampiona Crvenu zvezdu. Pred početak najkvalitetnijeg Evropskog takmičenja, klub iz Minhena će biti značajno oslabljen. Iznenađujuća i pomalo zabrinjavajuća vest za navijače Bajern Minhena stigla je ove srede.