TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lider Dveri pozvan na saslušanje zbog napada na ministra i poslanike: Bošku preti zatvor i do pet godina

Novosti - 22.05.2020

Osumnjičen za krivično delo nasilničko ponašanje POSLANIK i predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović biće saslušan u tužilaštvu u svojstvu osumnjičenog zbog nedavnog napada na ministra zdravlja Zlatibora Lončara i poslanike ispred ulaza u zgradu parlamenta.

Tužilaštvo Obradovića sumnjiči za nasilničko ponašanje: Lider pokreta Dveri 28. maja pred sudijom

Srbija Danas - 22.05.2020

To je saopštio pokret Dveri, koji navodi da je saslušanje zakazano za četvrtak, 28. maj. Ipak, Obradović se tom prilikom neće pozivati na poslanički imunitet, tvrde Dveri u saopštenju. Inače, Obradović je danas na svom Tviter nalogu podelio poziv suda, u kome je pozvan na ...

Tužilaštvo Boška Obradovića sumnjiči za NASILNIČKO PONAŠANJE, a evo šta on kaže o pozivanju na POSLANIČKI IMUNITET

Blic - 22.05.2020

Lider Pokreta Dveri Boško Obradović odazvaće se pozivu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u svojstvu osumnjičenog za krivično delo nasilničko ...

Raskol u dverima

ALO - 22.05.2020

Svaki dan sve manje članova. Pokret "Dveri" iz dana u dan broji sve manje članova. Kako njihov predsednik Boško Obradović ređa skandale i performanse, istovremeno se niže i broj pristalica koji odlaze iz ove organizacije Izvršni odbor srpskog pokreta Dveri je na svojoj 20.

Boško Obradović ide na saslušanje zbog nasilničkog ponašanja

Mondo - 22.05.2020

Lider Dveri Boško Obradović dobio je poziv da se javi na saslušanje zbog dešavanja ispred Skupštine Srbije. On se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje. Dveri su navele da će se Obradović odazvati pozivu i da se neće pozivati na poslanički imunitet.

Dveri: Obradović se neće pozvati na poslanički imunitet

B92 - 22.05.2020

Pokret Dveri saopštio je da se njihov lider Boško Obradović neće pozivati na poslanički imunitet. Pokret Dveri saopštio je da je lider ovog pokreta i narodni poslanik Boško Obradović dobio poziv Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu da u četvrtak, 28.

Pukla tikva u dverima! boškićev "stub" Pokreta podneo ostavku! (foto)

Informer - 22.05.2020

Pokret "Dveri" iz dana u dan broji sve manje članova. Kako njihov predsednik Boško Obradović ređa skandale i performanse, istovremeno se niže i broj pristalica koji napuštaju ljotićevsku politiku i odlaze iz ove organizacije Jedan od glavnih ljudi Pokreta Dveri Jugoslav ...

Prvo osnovno javno tužilaštvo pozvalo Obradovića na saslušanje 28. maja

N1 - 22.05.2020

Predsednik Dveri Boško Obradović dobio je poziv Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu da 28. maja dođe na saslušanje u svojstvu osumnjičenog za nasilničko ponašanje, saopštile su Dveri. Kako je naglašeno, Obradović će se odazvati pozivu Tužilaštva i neće se pozivati na ...

Boško Obradović pozvan na saslušanje

Danas - 22.05.2020

Lider Dveri Boško Obradović dobio je poziv Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu na saslušanje. U pozivu u koji je Danas imao uvid, piše da se Obradović poziva da u četvrtak 28. maja dođe u prostorije ovog tužilaštva u Katanićevoj ulici u Beogradu kako bi bio saslušan u ...

Sramota za srpsku opoziciju da je predvodi Obradović

RTV - 21.05.2020

Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić kaže da je sramota za srpsku opoziciju da je lider Dveri Boško Obradović njen najvidljiviji predstavnik. Dačić je na Studiju B rekao da ne zna kako se zbog toga osećaju drugi u opoziciji i da ne može da zamisli da će njih da ...

Boškova misija

Danas - 21.05.2020

Poslednja akcija Boška Obradovića – jedanaestodnevni štrajk glađu na stepenicama Skupštine, donela je lideru Dveri još veću prepoznatljivost, i potvrdu zaključka da je on „izvukao“ najviše popularnosti od svih u opoziciji.

Boško prekinuo štrajk glađu posle molbe Amfilohija!

Republika - 21.05.2020

Takođe, i vladika Grigorije je pre nekoliko dana pozvao lidera Dveri, a sličnu poruku mu je po izlasku iz zatvora uputio i vladika Joanikije, a to je da su njegovo zdravlje i porodica najvažniji i da borba protiv vlasti može da ima i druge načine.

Dačić: Sramota da je Boško Obradović najvidljiviji deo opozicije

N1 - 21.05.2020

Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se Srbija trudi da ne zaoštrava situaciju sa Crnom Gorom, ali da crnogorska strana odgovara oštro. On je, govoreči o opoziciji, rekao da se odigrava "mala borba unutar opozicionih stranaka".

"Jednog dana bije, drugog je mirotvorac, Gandi..."

ALO - 21.05.2020

Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić kaže da je sramota za srpsku opoziciju da je lider Dveri Boško Obradović njen najvidljiviji predstavnik. Dačić je na Studiju B rekao da ne zna kako se zbog toga osećaju drugi u opoziciji i da ne može da zamisli da će njih da ...

SRAMOTA JE ZA OPOZICIJU DA JE PREDVODI LJOTIĆEVAC: Dačić ispreskakao Boška Obradovića

Espreso - 21.05.2020

Dačić kaže i da je katastrofalna odluka dela opozicije da ne učestvuju na izborima, a da to nije dobro pre svega za njih, ali ni za Srbiju zato što je, dodaje, njihov projekat da posle izbora osporavaju legitimitet organa vlasti.

Obradoviću poziv Tužilaštva, neće se pozvati na imunitet

RTS - 22.05.2020

Pokret Dver saopštio je da je lider ovog pokreta i narodni poslanik Boško Obradović dobio poziv Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu da u četvrtak, 28. maja dođe na saslušanje u svojstvu osumnjičenog zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, i navodi da će se Obradović ...

LIDER DVERI IDE U SUD DA KAŽE ISTINU: Boško Obradović po hitnom postupku pozvan na saslušanje! (VIDEO)

Pravda - 22.05.2020

Predsednik Dveri i narodni poslanik Boško Obradović dobio je poziv Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu da 28. maja dođe na saslušanje u svojstvu osumnjičenog za nasilničko ponašanje, saopštila je ova stranka.

Dveri: Obradović pozvan u tužilaštvo u Beogradu kao osumnjičeni zbog nasilničkog ponašanja

Beta - 22.05.2020

Pokret Dveri saopštio je danas da je predsednik tog pokreta Boško Obradović po hitnom postupku pozvan u Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu u svojstvu osumnjičenog za nasilničko ponašanje na protestu 8. maja ispred Skupštine Srbije.

POKRET DVERI IZ DANA U DAN BROJI SVE MANJE ČLANOVA: Boškov "stub" pokreta PODNEO OSTAVKU (FOTO)

Srbija Danas - 22.05.2020

Pokret "Dveri" iz dana u dan broji sve manje članova. Kako njihov predsednik Boško Obradović ređa skandale i performanse, istovremeno se niže i broj pristalica koji napuštaju ljotićevsku politiku i odlaze iz ove organizacije.

Boško na saslušanju zbog napada na Rističevića

Republika - 23.05.2020

Srpski pokret Dveri navodi da se raduje dokazivanju istine o onome što se, kako kažu, zaista desilo 8. maja na protestu ispred Doma Narodne skupštine i očekuje odbacivanje krivične prijave protiv Boška Obradovića i druge trojice osumnjičenih.