TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Osoblje UN moglo bi da ostane bez plate u novembru, a ovo je RAZLOG

Blic - 09.10.2019

Osoblje UN u sedištu svetske organizacije u Njujorku moglo bi u novembru ostati bez plate jer skoro trećina članica nije uplatila svoje godišnje obaveze, rekao je danas generalni sekretar UN Antonio Gutereš. On kaže da se UN suočavaju sa finansijskom krizom jer je uplaćeno samo ...

Ujedinjene nacije možda neće imati novca da isplate plate

N1 - 09.10.2019

Ujedinjene nacije možda neće imati dovoljno sredstava za isplatu plata svojim zaposlenim sledećeg meseca. Ovaj scenario je moguć ukoliko članice UN ne plate svoje dugove, upozorio je glavni sekretar UN-a Antonio Gutereš.

UN se suočava sa "najvećom finansijskom krizom" u poslednjih desetak godina

B92 - 09.10.2019

Njujork -- Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres upozorava da se svetska organizacija suočava s "najvećom finansijskom krizom" u poslednjih desetak godina. Šezdeset četiri od 193 članice nisu uplatile svoje godišnje obaveze, uključujući Sjedinjene Američke Države.

UN u najgoroj finansijskoj krizi u poslednjih 10 godina

RTV - 09.10.2019

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš upozorio je danas da se Ujedinjene nacije suočavaju sa "najgorom finansijskom krizom" u poslednjih 10 godina, zato što 64 od 193 članice nisu platile svoje godišnje obaveze.

Finansijska kriza Ujedinjenih nacija

RTS - 09.10.2019

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres upozorava da se svetska organizacija suočava s "najvećom finansijskom krizom" u poslednjih desetak ...

Kriza u Ujedinjenim nacijama najgora u poslednjih 10 godina

Vesti Online - 09.10.2019

Ujedinjene nacije nalaze se u najgoroj krizi u poslednjih deset godina, izjavio je generalni sekretar UN Antonio Gutereš. On je naveo da se to dogodilo jer 64 od 193 zemlje članice ove organizacije nisu uplatile godišnju članarinu, među kojima su i Sjedinjene Američke Države, ...

Gutereš: UN u najgoroj novčanoj krizi za deset godina

Danas - 08.10.2019

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija, Antonio Gutereš, upozorio je danas da su UN u „najgoroj novčanoj krizi“ za gotovo deset godina, jer 64 od 193 članice nisu platile godišnje doprinose, uključujući Sjedinjene Države koje obično najviše doprinose.

UN u deficitu, moraće i struju da štede

BizLife - 08.10.2019

Ujedinjene nacije su u deficitu 230 miliona dolara i mogle bi ostati bez novca do kraja oktobra, upozorio je čelnik te svetske organizacije Antonio Gutereš. U pismu upućenom na adresu 37.000 službenika u UN, navodi da bi se „dodatne mere na premošćavanju finansijskog jaza“ mogle ...

Gutereš: UN u najgoroj finansijskoj krizi u poslednjih 10 godina

N1 - 09.10.2019

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija, Antonio Gutereš, upozorio je da su UN u "najgoroj novčanoj krizi" za gotovo deset godina, jer 64 od 193 članice nisu platile godišnje doprinose, uključujući Sjedinjene Države koje obično najviše doprinose.

Gutereš: UN u najgoroj finansijskoj krizi u poslednjih 10 god

Tanjug - 09.10.2019

Gutereš: UN u najgoroj finansijskoj krizi u poslednjih 10 god Generalni sekretar UN Antonio Gutereš upozorio je danas da se Ujedinjene nacije suočavaju sa "najgorom finansijskom krizom" u poslednjih 10 godina, zato što 64 od 193 članice nisu platile svoje godišnje obaveze.

Gutereš: UN u najgoroj FINANSIJSKOJ KRIZI u poslednjih 10 godina

Blic - 09.10.2019

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš upozorio je danas da se UN suočavaju sa "najgorom finansijskom krizom" u poslednjih 10 godina, zato što 64 od 193 članice nisu platile svoje godišnje obaveze.

UN grca u dugovima! Evo zbog koje su države najviše u problemu!

Pravda - 09.10.2019

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres upozorava da se svetska organizacija suočava s "najvećom finansijskom krizom" u poslednjih desetak godina. Šezdeset četiri od 193 članice nisu uplatile svoje godišnje obaveze, uključujući Sjedinjene Američke Države.

GUTEREŠ UPOZORAVA: UN je u najgoroj finansijskoj krizi u poslednjih 10 godina!

Kurir - 09.10.2019

Portparol UN Stefan Dižarik rekao je da je Gutereš svim članicama uputio pismo u kojem je naveo da postoji rizik da organizacija potroši "svoje likvidne rezerve do kraja meseca" i ne bude u mogućnosti izvrši isplate zaposlanima i dobavljačima.

Ujedinjene nacije u finansijskoj krizi: trećina članica nije platila godišnji doprinos

Politika - 09.10.2019

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš upozorio je danas da su UN u „najgoroj novčanoj krizi” za gotovo deset godina, jer 64 od 193 članice nisu platile godišnje doprinose, uključujući Sjedinjene Američke Države koje obično najviše doprinose.

OVO JE VELIKI ŠOK: Osoblje UN moglo bi da ostane bez plate u novembru, a ovo je razlog!

Pravda - 10.10.2019

Osoblje UN u sedištu svetske organizacije u NJujorku moglo bi u novembru ostati bez plate jer skoro trećina članica nije uplatila svoje godišnje obaveze, rekao je danas generalni sekretar UN Antonio Gutereš. On kaže da se UN suočavaju sa finansijskom krizom jer je uplaćeno samo ...

Gutereš: UN u najgoroj finansijskoj krizi u poslednjih 10 godina

Pink - 10.10.2019

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš upozorio je danas da se Ujedinjene nacije suočavaju sa 'najgorom finansijskom krizom' u poslednjih 10 godina, zato što 64 od 193 članice nisu platile svoje godišnje obaveze.